stadswandeling-rondleiding-historisch-delfshaven-Rotterdam-poolen-eten-teamuitje

Rondleiding of stadswandeling in Rotterdam Historisch Delfshaven

Rondleiding of stadswandeling in Rotterdam Historisch Delfshaven 1024 764 Poolcafé Delfshaven

Rondleiding of stadswandeling door het mooiste stukje Rotterdam, Historisch Delfshaven. Ideaal als bedrijfsuitje of familieuitje!

Een echt leuke rondleiding of stadswandeling door Historisch Delfshaven Rotterdam kan zo mooi zijn! Kom naar Historisch Delfshaven voor een levendige stadswandeling vol smeuïge anekdotes en sluit de dag af met een fris witbiertje, bittergarnituur, een lekker potje poolen of een heerlijk etentje. Het kan in combinatie met een leuke rondleiding en levendige stadswandeling door Rotterdam Historisch Delfshaven. Start- en eindpunt: Poolcafé Delfshaven.

Rondleiding-stadswandeling-Historisch-Delfshaven-Rotterdam

Een klein voorbeeld van een rondleiding of stadswandeling door Rotterdam Historisch Delfshaven:

16.00 Ontvangst en welkomstdrankje bij Poolcafé Delfshaven

16.30 Stadswandeling door Historisch Delfshaven

17.30 Terug bij Poolcafé Delfshaven voor bittergarnituur en drankje naar keuze

18.00 Poolinstructie van een professional gevolgd door een half uur poolen

19.00 Lekker hapje eten a la carte, bijvoorbeeld de beste homemade hamburger van Rotterdam.

Nadere informatie en een vrijblijvende offerte via: 010-4257716 (dagelijks vanaf 12.00 uur, of via mail: [email protected]  )

rondleiding-stadswandeling-delfshaven-rotterdam

De rondleiding of stadswandeling door Rotterdam Historisch Delfshaven wordt geleid door een professionele gids welke alle mooie plekjes kent van het oudste stukje Rotterdam. Wist u dat Rotterdam ooit ontstaan is in Historisch Delfshaven? In de tweede wereldoorlog is het gebied de bombardementen van de Duitsers bespaart gebleven. Piet Heyn is wat dat betreft een goede beschermengel gebleken. De Piet Heynstraat heette toen Piet Heyn op 27 November 1577  geboren werd nog Kerkhofsteeg naar het kerkhof.

rondleiding-stadswandeling-rotterdam-delfshaven

De rondleiding of stadswandeling in Rotterdam Historisch Delfshaven start bij Poolcafé Delfshaven. Zij is gehuisvest in een oude machinefabriek wat zijn uiterlijk aan de buitenzijde en grote delen aan de binnenzijde grotendeels heeft behouden. Van binnen is Poolcafé Delfshaven een modern en gezellige uitgaansgelegenheid met een oppervlakte van 500 m2. Lekker eten en drinken, poolen, darten en uitjes staan hier 7 dagen per week centraal.

rondleiding-stadswandeling-rotterdam-delfshaven

Kortom, een rondleiding of stadswandeling in Rotterdam Historisch Delfshaven is een bezienswaardigheid op zich. Ideaal om een gezellige en indrukwekkende dag of avond te organiseren met familie, vrienden of als bedrijfsuitje. De veelzijdigheid en de mogelijke combinatie van het arrangement waarbij de rondleiding of stadswandeling centraal staat kent wat dat betreft geen grenzen. U kunt geheel vrijblijvend informeren bij Marie – Jozé Willems via 010-425 77 16 (7 dagen per week na 12.00 uur) of via de mail: [email protected]

rondleiding-stadswandeling-rotterdam-delfshaven

Poolcafé Delfshaven op Facebook  

Telefonisch: 010 4257716
Per mail: [email protected]

rondleiding-stadswandeling-rotterdam-delfshaven

Let op, voor de winter, lente, zomer en het najaar en wederom de winter van 2015 presenteren wij diverse nieuwe arrangementen, rondleidingen met professionele gidsen. U kunt een rondleiding of stadswandeling in Historisch Delfshaven Rotterdam desgewenst uitbreiden met een gezellige borrel, een hapje eten of een teambuildingssessie in combinatie met poolen of darten.

rondleiding-stadswandeling-rotterdam-delfshaven

rondleiding-stadswandeling-rotterdam-delfshaven

Poolcafé Delfshaven

Redacteur voor de mooiste uitgaansgelegenheid van Rotterdam en omstreken! Met de beste homemade hamburgers van Nederland!

All stories by: Poolcafé Delfshaven
7 comments
 • Inge

  Poolcafe Delfshaven heeft een super middag/avond verzorgt voor mijn man en zijn vrienden ter ere van zijn 40ste verjaardag. Zeer gastvrij ontvangen, mooie tour door Delfshaven olv een ervaren gids, een rondleiding met proeverij in bierbrouwerij De Pelgrim en tot slot een poolclinic en als afsluiter heerlijk eten. Uiteraard omlijst door diverse hapjes en drankjes. Alles tot in de puntjes verzorgd, prettige communicatie en tegen een heel schappelijke prijs! Ik kan dit iedereen aanraden! Bedankt Marie Joze!

 • Thea van Chastelet

  Goedemiddag,

  Graag zou ik samen met mijn man een rondleiding met gids maken in historisch Delfshaven. Worden er ook openbare rondleidingen georganiseerd waarbij je kan aansluiten?
  Zo ja wanneer?
  En wat zijn de kosten?

  Hopend op antwoord, met vriendelijke groet.

 • Bryn van Nuissenburg

  Aan de reactie af te lezen van hierboven klinkt het alsof alles super goed geregelt wordt! En de foto’s stralen een gezellige sfeervolle dag uit! Dit lijkt mij heel erg leuk om met de familie dit uitje te doen.

  • Poolcafé Delfshaven

   Beste Bryn,

   Dank voor je compliment. Als je dit met je familie wil doen, kun je ons altijd bellen zodat we een familie-uitje op maat met je kunnen afspreken.
   We horen graag van je. MVG Marie-Jozé 0104257716

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt functionele en analytische cookies om de website naar behoren te laten functioneren.
Meer informatie