Uitjes

Groeps en bedrijfsuitjes in Rotterdam
Teambuilding of een verjaardag vieren

Origineel en Betaalbaar

Uitjes in Rotterdam, niets is moeilijker om als verantwoordelijke een leuk en betaalbaar uitje te plannen. Een beetje hulp is nooit weg! Poolcafé Delfshaven heeft al jarenlange ervaring met het plannen van uitjes in Rotterdam Delfshaven tot 100 personen. Hierbij kun je denken aan, uitjes met vrienden, collega’s, familieleden of verenigingsleden. Ook echte Rotterdamse bedrijfsuitjes vrijgezellenuitjes, studentenfeesten of zomaar een dagje erop uit met familie of vrienden behoren heel goed tot de mogelijkheden!

Groepen

Een uitje of zomaar op stap met een (grote) groep? Dan biedt Eetcafé & Poolcafé Delfshaven leuke en betaalbare mogelijkheden aan voor poolen, darten, eten en drinken of een leuke stadswandeling in Historisch Delfshaven. Ook een echte clinic van een pool- of dartprofessional is mogelijk. Een leuk idee voor een origineel bedrijfsfeest, verjaardagspartij, verenigingsuitje, studentenfeest of personeelsuitje.

Bedrijven

Een unieke en originele sfeer in een van de mooiste plaatsjes van Rotterdam: Historisch Delfshaven! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk met een combinatie van poolen, darten, eten en drinken of zelfs een leuke stadswandeling in Historisch Delfshaven. Een origineel uitje, teambuilding, bedrijfsuitje, netwerkborrel, een vrijgezellenfeest of gewoon een oer-Hollands gezellig verjaardag (s) feest? Natuurlijk bij Poolcafé Delfhaven Rotterdam!

Studenten

Een studententoernooi organiseren in Rotterdam? Bij Eetcafé & Poolcafé Delfshaven Rotterdam zijn talloze mogelijkheden voor een leuke avond voor studentenverenigingen. Jaarlijks vinden vele studentenverenigingen de weg naar Historisch Delfshaven en organiseren een mooie avond. Poolen of darten in toernooivorm is hierbij de topper. Dit kan uitgebreid worden met een heerlijke homemade hamburger.

Organiseer je studententoernooi in Rotterdam

Bij Poolcafé Delfshaven Rotterdam zijn talloze mogelijkheden voor een leuke avond voor studentenverenigingen. Jaarlijks vinden vele studentenverenigingen de weg naar Historisch Delfshaven en organiseren een leuke avond. Wij bieden bij voorkeur in de middag onze pooltafels aan voor studententoernooien, omdat de pooltafels ’s avonds vaak door andere gasten in gebruik zijn.

Poolen of darten in toernooivorm is hierbij de topper. Desgewenst aangevuld met een lekker hapje eten. Eetcafé & Poolcafé serveert de beste homemade hamburger van Rotterdam en kent een zeer ruim assortiment aan dranken.

Studie- en studentenverenigingen zoals InDuplo, MFVR en NSR zijn jaarlijks te gast bij Poolcafé Delfshaven. 11 professionele pooltafels en 5 dartbanen, een gezellige bar en een ongekende gastvrijheid kenmerken de sfeer in een prachtig pand daterend uit de vorige eeuw, maar modern ingericht.

In de middag kunnen wij voor studenten een gereduceerd tarief hanteren voor de huur van de pooltafels en er zijn allerlei mogelijkheden beschikbaar voor het houden van een pool- of darttoernooi.  Het team van Poolcafé Delfshaven denkt graag mee over de organisatie en het betaalbaar houden van een studententoernooi.

Uitje, feestje, op stap met een groep in Rotterdam?

Een uitje of zomaar op stap met een (grote) groep? Dat kan bij Poolcafé Delfshaven. We bieden leuke en betaalbare mogelijkheden aan om te poolen, darten, eten en drinken of een leuke rondleiding c.q. stadswandeling in Historisch Delfshaven. Ook een echte clinic van een pool- of dartprofessional is mogelijk. Een leuk idee voor een origineel bedrijfsfeest, verjaardagspartij, verenigingsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje.

Een leuk, origineel en betaalbaar uitje in Rotterdam, gezellig met een groep op stap, ook goed voor de teambuilding.
Pool- en Eetcafé Delfshaven heeft in de afgelopen jaren tal van zeer succesvolle bedrijfsuitjes mogen organiseren. Onder meer voor bedrijven als Shell, Unilever, KPN Telecom, ABN Amro Bank, NS, Eneco, Zadkine, Stedin en vele anderen. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor een zeer origineel, betaalbaar en onvergetelijk bedrijfsuitje in Rotterdam Historisch Delfshaven.
Een bedrijfsuitje in Rotterdam Historisch Delfshaven. Het woord bedrijfsuitje klinkt soms wat saai. Vaak wordt ook het woord teamuitje gebruikt of nog saaier personeelsuitje. Hoe saai deze bewoordingen ook zijn, over het uitje met het hele team, familie of vrienden bij Eetcafe en Poolcafe Delfshaven zal nog lang worden nagesproken.

Teambuilding uitje Rotterdam met collega’s of vrienden, origineel!

Een origineel uitje, teambuilding, bedrijfsuitje, netwerkborrel, een vrijgezellenfeest of gewoon een oer-Hollands gezellig verjaardagsfeest? Natuurlijk bij Poolcafé Delfhaven Rotterdam!

Bedrijfsuitje Rotterdam Arrangementen.

Om u als organisator van een betaalbaar en origineel bedrijfsuitje een beetje op weg te helpen, hierbij een aantal succesvolle arrangementen voor u op een rij:

Bedrijfsuitje: Twee uur poolen en / of darten en een bittergarnituur:  (vanaf 15 personen). In een ontspannen sfeer kunt u gezellig poolen en darten onder het genot van een bittergarnituur. Poolen en darten zijn zeer toegankelijk voor het grote publiek, echter natuurlijk leggen wij vooraf de spelregels aan u uit. Tijdens het spel kan er natuurlijk naar hartenlust geborreld worden. Prijs op aanvraag.

Bedrijfsuitje: De beste homemade hamburger van Rotterdam in combinatie met 2 uur poolen en / of darten:  (vanaf 15 personen). Dit bedrijfsuitje is een topper! Gezellig eten en genieten van de beste homemade hamburger van Rotterdam, geserveerd met friet en twee uur poolen en darten. Ook hierbij kan er natuurlijk gezellig worden geborreld. Prijs op aanvraag.

Bedrijfsuitje: Poolen of darten in toernooivorm met een heerlijk bittergarnituur (prijs op aanvraag): Strijden om de eerste plaats! Bij dit arrangement speelt u een pool– of darttoernooi in koppels van twee personen. U strijdt tegen uw collega’s om de eer met natuurlijk een beker met bedrijfsnaam voor de winnaars. Tijdens het toernooi wordt er een heerlijk bittergarnituur geserveerd voor alle deelnemers. Professionele wedstrijdleiding zorgt dat een dag of avond wordt beleefd waar nog lang over wordt nagesproken.

Bedrijfsuitje: Stadswandeling Historisch Delfshaven, twee uur poolen, darten en borrelen (prijs op aanvraag) :  Dit arrangement combineert cultuur, spel en ouderwets borrelen. Is een leukere combinatie mogelijk? U wordt rondgeleid door Historisch Delfshaven door een professionele gids gedurende een uur, hierna wordt er twee uur gepoold en gedart en wordt er een lekker bittergarnituur geserveerd. natuurlijk worden de spelregels uitgelegd en is er alle gelegenheid om een lekker drankje te nuttigen.

Bedrijfsuitje: Poolen of darten in toernooivorm, bittergarnituur en lekker eten (prijs op aanvraag) :  Bij dit arrangement wordt er in koppels van twee personen gestreden om de eerste plaats! Poolen of darten wordt begeleid door professionele wedstrijdleiding. Voor de winnaar is er natuurlijk een eerste prijs. Tijdens het toernooi wordt er een lekker bittergarnituur geserveerd. Voor of na het toernooi wordt er lekker gegeten. De topper is de homemade hamburger van 100% limousin rundvlees, de beste van Rotterdam en is tevens verkrijgbaar in twee vegetarische varianten.

Bovenstaande arrangementen zijn slechts voorbeelden. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor de talrijke mogelijkheden van een origineel, betaalbaar en gaaf bedrijfsuitje in Rotterdam Historisch Delfshaven.

Wij zijn 7 dagen per week vanaf 12.00 uur ’s middags telefonisch bereikbaar: 010 – 425 77 16 en natuurlijk per mail: [email protected].

Voor leuke recensies kunt u onze Facebook of Tripadvisor pagina raadplegen.

Deze site gebruikt functionele en analytische cookies om de website naar behoren te laten functioneren.
Meer informatie