Over Ons

Informatie over Poolcafe Delfshaven

Poolcafé Delfshaven

De naam Poolcafé Delfshaven zegt veel over wat we te bieden hebben, maar lang niet alles. Uitgaan, stappen, lekker eten, drinken, (bedrijfs)-uitjes, poolen, darten en rondleidingen in Historisch Delfshaven, een moderne en hippe uitgaansgelegenheid in Historisch Delfshaven, nabij Rotterdam centrum.

7 dagen per week geopend

Wij beschikken over 11 professionele pooltafels waar recreatief maar ook met wedstrijden op kan worden gespeeld. Een moderne uitgaansgelegenheid met een ruimte van 500 m2.  Wij zorgen ervoor dat je een gezellige middag of avond beleeft! We zijn 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur ’s middags.

Pool Biljart & Darten

11 professionele pooltafels en 5 professionele en moderne dartbanen. Moderne, gezellige en ruime opzet van 500 m2 met een bar en live sportwedstrijden.

Eten & Drinken

Alles op de menukaart wordt vers bereid in eigen keuken. De beste homemade hamburger van Rotterdam in 12 vlees- en 2 vegavarianten.

Uitjes & Arrangementen

Leuke en originele groepsuitjes in combinatie met eten, drinken, een stadswandeling of rondleiding in Historisch Delfshaven of een toernooi poolen en darten.

Sportuitzendingen

Wij beschikken over alle Ziggo en Foxsports kanalen. Dus volg nu samen met ons de spannende wedstrijden van de Eredivisie, Champignons League, Premier League en heel veel andere sporten.

Een stukje geschiedenis

Poolcafé Delfshaven Rotterdam is gevestigd aan de rand van het centrum van Rotterdam, in het mooie Historisch Delfshaven. Het gebouw waar Poolcafé Delfshaven in gevestigd is, is een voormalige scheepsmachinefabriek uit begin 20e eeuw. Doordat een aantal originele elementen in tact zijn gehouden, heeft Poolcafé Delfshaven een industriële uitstraling en is er een gezellige en moderne uitgaansgelegenheid gecreëerd.

Uitmuntende en betaalbare dagverse keuken

Alles wat uit de keuken komt, is smaakvol en dagvers bereid. Voor de lunch en het diner worden heerlijke homemade hamburgers en meer gerechten vers voor u bereid.

Groeps en bedrijfsuitjes

Een gaaf, betaalbaar en leuk idee voor een bedrijfsuitje in Rotterdam! De combinatie van lekker eten en drinken, borrelen, darten en poolen in Historisch Delfshaven Rotterdam.
Poolcafé Delfshaven is niet alleen vanuit Rotterdam, maar ook vanuit het Westland, Barendrecht, Langsingerland, Ridderkerk, Vlaardingen, Schiedam en Maassluis door de snelle uitvalswegen goed bereikbaar. Parkeren is dagelijks na 18.00 uur en op zondag de hele dag gratis.

Deze site gebruikt functionele en analytische cookies om de website naar behoren te laten functioneren.
Meer informatie