Eten en Drinken

Pool- & Eetcafé Delfshaven
Gezellig en betaalbaar eten in Historisch Delfshaven Rotterdam

Lekker en betaalbaar eten in Rotterdam, nabij het Centrum !

Het concept van onze keuken is als volgt. Alles wat uit de keuken komt is smaakvol, dagvers en hygiënisch bereid. De lunch en het diner variëren van onder andere heerlijke belegde broodjes, eiergerechten, salades, ‘homemade’ hamburgers, spareribs en saté. We serveren ook vegetarische gerechten. Maandag tot en met zondag kan tot 20:00 uur eten besteld worden. Gefrituurde snacks kunnen tot later besteld worden. Onze keuken is 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur ’s middags.

Ben je op zoek naar een leuke plek om lekker uit eten te gaan en zoek je een geweldige sfeer, dan ben je bij Poolcafé Delfshaven aan het juiste adres. Eten in Rotterdam Delfshaven kan wanneer het weer het toelaat natuurlijk ook op ons mooie terras aan de haven. Historisch Delfshaven is gemoedelijk en sfeervol.

Gastvrij

Alle gerechten worden met zorg bereid en klanten worden gastvrij ontvangen. Zoek je een geweldige sfeer, dan ben je bij Poolcafé Delfshaven aan het juiste adres.

Goed bereikbaar

Parkeren is na 18.00 uur en op zondag de hele dag gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Terras

Terras in Rotterdam Historisch Delfshaven? Natuurlijk bij Pool- & Eetcafé Delfshaven. Lekker en betaalbaar eten op een heerlijk terrasje op één van de mooiste plekjes aan de haven.

Deze site gebruikt functionele en analytische cookies om de website naar behoren te laten functioneren.
Meer informatie