Poollessen

Verbeter je spel

Naast het zelfstandig gebruik maken van de pooltafels, is het ook mogelijk om poolles te volgen in Poolcafé Delfshaven Rotterdam. In deze lessen wordt aandacht gegeven aan basistechnieken zoals houding, richten, het controleren van de speelbal en de spelregels. De lessen worden verzorgd door Richard van Driel, gecertificeerd smartpoolinstructeur. De poollessen kunnen door zowel kinderen als volwassenen gevolgd worden, en zowel individueel als in groepsverband. De prijs voor de poollessen is op aanvraag. Neem dus snel contact op!

Heb je nog nooit gepoold en lijkt het je leuk om het te leren of wil je wat verdieping in de spelregels? Of kan je al een redelijk bal potten, maar zou je graag je techniek willen verbeteren? Meld je dan snel aan voor een eerste poolles van Richard in Poolcafé Delfshaven Rotterdam. Door de ruime openingstijden van Poolcafé Delfshaven zijn er ruime keuze mogelijkheden voor een passende les-afspraak.

Verbeter je techniek

Richard besteedt tijdens de poollessen altijd veel aandacht aan de houding en techniek van de speler. Dat is waar het allemaal begint.

Leer de spelregels

Richard kan je alles vertellen over de spelregels. Niet alleen van 8-ball, maar ook van 9-ball, 10-ball en straightpool.

Verbeter je spelinzicht

Naast je techniek besteedt Richard ook veel aandacht aan je spelinzicht en je tactisch vermogen. Maar, vergis je niet, dit leer je vooral door veel te oefenen.

Voor jong en oud

De poollessen zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. En naast individuele lessen is het ook mogelijk om de lessen met een groep te volgen.

Flexibele lestijden

De lestijden van de poolles zijn zeer flexibel. Neem contact op om een passende afspraak te maken.

Vragen

Heb je vragen over de poollessen in Poolacafé Delfshaven of ben je benieuwd naar de prijs voor de poolles? Neem dan contact op met Poolcafé Delfshaven (vraag naar Richard).

Deze site gebruikt functionele en analytische cookies om de website naar behoren te laten functioneren.
Meer informatie