Tarieven

Poolcafé Delfshaven hanteert de volgende tarieven en kortingsacties voor het poolen en darten. Deze tarieven zijn alleen van kracht onder voorwaarde dat er minimaal een consumptie per gast genuttigd wordt. Indien dit niet het geval is, zijn wij genoodzaakt een hoger tarief te rekenen.

Pool

Bij Poolcafé Delfshaven kunt u een pooltafel huren tegen voordelige tarieven. De volgende tarieven worden per uur gerekend. Het studententarief is van zondag tot en met donderdag geldig.

0

Normaal tarief

0

Studententarief (ma t/m do)

Darts

Voor het huren van een dartbord inclusief dartpijlen en stiften betaalt u het volgende tarief per uur.

0

Normaal tarief

Kortingsacties

Bij Poolcafé Delfshaven zijn er het hele jaar door een aantal kortingsacties van kracht. Je krijgt bv korting als je een volle stempelkaart inlevert

Daarnaast geldt er op woensdag- en zondagmiddag ( van 12:00 tot 17:00 uur ) een lager tarief voor kinderen tot en met 16 jaar. Dus wanneer u met uw kind komt poolen, dan ontvangt u 50% korting op het eerste uur poolen. Deze actie is alleen geldig als u de pooltafel voor minimaal een uur huurt.

0

Kindkorting

Arrangementen

Speciaal voor bedrijven en grote groepen biedt Poolcafé Delfshaven verschillende arrangementen aan. We denken graag met u mee om een arrangement op maat te verzorgen.