Pool & Darts

11 professionele Pooltafels
5 professionele Dartbanen
Gezellig Poolen in Rotterdam

Poolen

Bij Poolcafé Delfshaven zijn 11 ‘nine foot Buffalo Pro’ pooltafels beschikbaar. Deze pooltafels zijn voor zowel recreanten als wedstrijdspelers uitermate geschikt. Bij het verhuur van een pooltafel zijn poolballen en de keuen inbegrepen in de tarieven.
Poolen is tegenwoordig niet meer zoals vroeger een spel in een bruine kroeg. Het is een geweldig leuk spel om te spelen met vrienden, collega’s, tijdens het stappen, uitgaan of in combinatie met een lekker hapje eten , het drinken van een speciaal biertje of een lekker glaasje wijn in een moderne omgeving.

Darten in Rotterdam

Darts

Bij Poolcafé Delfshaven Rotterdam zijn 5 professionele en moderne dartbanen. 7 dagen per week ben je van harte welkom om gezellig een pijltje te komen gooien. Je kunt je eigen dartpijlen meenemen. Wanneer je niet in het bezit bent van eigen pijlen kun je gebruik maken van onze huispijlen. Natuurlijk kijken we live op scherm naar alle belangrijke nationale & internationale dartwedstrijden.
Op verzoek organiseert Poolcafé Delfshaven ook darttoernooien bijvoorbeeld in het kader van een (bedrijfs)uitje.

Leuk uitje met kinderen

Pool 4 Kids

Een gezellig uitje op woensdagmiddag, in het weekend of tijdens de vakantie met het hele gezin? Ook kinderen kunnen poolen bij Poolcafé Delfshaven. Jong geleerd is tenslotte oud gedaan. Wél adviseren we pas te komen poolen met kinderen als ze langer dan 1 meter 40 zijn.
Op woensdag- en zondagmiddag samen met uw kinderen of kleinkinderen poolen? Tot 17:00 ontvangt u het eerste uur 50% korting op de huur van een pooltafel. Tijdens de schoolvakanties hebben we vaak extra kortingsacties, houd hiervoor de website in de gaten.

Huistoernooi Pool.

Elke maandagavond is er een huistoernooi pool waarbij afwisselend 9 ball, 10 ball en 8 ball wordt gespeeld.
Aanvang stipt om 20:00. Het format hangt af van het aantal deelnemers.
Inschrijfgeld €10,- waarvan €8,- prijzengeld is en €2,- naar de masters gaat. Deze zal gehouden worden in juni (om hier aan mee te mogen doen moet je minimaal 7 keer meegedaan hebben en je plaatsen bij de eerste 16).
Inschrijven kan via https://cuescore.com/tournament/Huistoernooi+PCD/7066790 . Voor meer info: Mail: [email protected]
Het 1e toernooi beginnen we met 9 ball en is op 6 januari 2020.
Kom gezellig meedoen, je kan je vanaf nu aanmelden!!

Studenten krijgen maandag tot en met donderdag 25% korting op de huur van de pooltafel.  Informeer ook naar arrangementen voor studententoernooien met korting. Het team van Poolcafé Delfshaven denkt graag mee over de organisatie en het betaalbaar houden van een studententoernooi.

Wanneer je regelmatig poolt is het interessant om lid te worden bij Poolcafé Delfshaven. Na betaling van je lidmaatschap pool je  voor een tarief van 3 euro per uur per lid. De tarieven worden aangepast aan het aantal spelers en de combinatie van leden en niet-leden. Op zondag is het ledendag en pool je voor € 1,00 per uur, met een minimum van € 3,00.

Een lidmaatschap bij Poolcafé Delfshaven kost € 105,- per jaar.
Meld je aan bij de bar van Poolcafé Delfshaven als je lid wilt worden of je lidmaatschap wil verlengen.

Poolcafé Delfshaven is voor verschillende Pool- en dartteams de thuishaven.

Een groepje van vijf personen kan zich bij de pool- of dartbond inschrijven en zo reguliere competitie en bekerwedstrijden spelen.

Wanneer je interesse hebt om in een team van Poolcafé Delfshaven te komen spelen of met een team onder de vlag van Poolcafé Delfshaven wilt spelen, dan kan dat.

Neem contact op voor meer informatie.

Je kunt bij Poolcafé Delfshaven poollessen volgen. In deze lessen wordt aandacht gegeven aan basistechnieken zoals houding, richten, het controleren van de speelbal en de spelregels. De lessen worden gegeven door  Richard van Driel. De prijs is op aanvraag.

Heb je nog nooit gepoold en lijkt het je leuk om het te leren of wil je wat verdieping in de spelregels? Of kan je al een redelijk bal potten, maar zou je graag je techniek willen verbeteren? Meld je dan aan voor poollessen bij Poolcafé Delfshaven door een e-mail te sturen naar [email protected], bel naar 010-4257716 (vraag naar Richard) of meld je aan bij de bar. Door de ruime openingstijden van Poolcafé Delfshaven zijn er ruime keuze mogelijkheden voor een passende les-afspraak.

Er bestaan verschillende poolspel varianten zoals 8-ball, 9-ball, 10-ball en straightpool. Voor de actuele spelregels verwijzen wij naar het officiële spelregelboek van de KNBB (Koninklijke Nederlandse Biljart Bond).

De medewerkers van Poolcafé Delfshaven zijn natuurlijk bereid je de regels ter plekke uit te leggen.

Poolcafé Delfshaven verkoopt poolartikelen zoals keuen, keutassen, handschoentjes en veel meer.
Geïnteresseerd? Kom langs!

  • Alle artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar.
  • Alles is zichtbaar in de vitrine en kan ter plekke getest worden.

Darten is een steeds groter en populairder wordende sport. Dit komt niet in de laatste plaats door de successen van bijvoorbeeld Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld.
Bij Poolcafé Delfshaven Rotterdam zijn 5 professionele en moderne dartbanen. 7 dagen per week ben je van harte welkom om gezellig een pijltje te komen gooien, zie hiervoor onze openingstijden. Je kunt je eigen dartpijlen meenemen. Wanneer je niet in het bezit bent van eigen pijlen kun je gebruik maken van onze huispijlen. Deze zijn achter de bar verkrijgbaar. Natuurlijk kijken we live op scherm naar alle belangrijke nationale & internationale dartwedstrijden.

Poolcafé Delfshaven ligt nabij het centrum van Rotterdam, goed bereikbaar vanuit plaatsen in de omgeving zoals Lansingerland, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel en Zoetermeer.