Pool & Darts

11 Professionele Pooltafels
5 Professionele Dartbanen
Gezellig Poolen in Rotterdam

Poolen

Bij Poolcafé Delfshaven zijn 11 ‘nine foot Buffalo Pro’ pooltafels beschikbaar. Deze pooltafels zijn voor zowel recreanten als wedstrijdspelers uitermate geschikt. Bij het verhuur van een pooltafel zijn poolballen en de keuen inbegrepen in de tarieven.
Poolen is tegenwoordig niet meer zoals vroeger een spel in een bruine kroeg. Het is een geweldig leuk spel om te spelen met vrienden, collega’s, tijdens het stappen, uitgaan of in combinatie met een lekker hapje eten , het drinken van een speciaal biertje of een lekker glaasje wijn in een moderne omgeving.

Darten in Rotterdam

Darts

Bij Poolcafé Delfshaven Rotterdam zijn 5 professionele en moderne dartbanen. 7 dagen per week ben je van harte welkom om gezellig een pijltje te komen gooien. Je kunt je eigen dartpijlen meenemen. Wanneer je niet in het bezit bent van eigen pijlen kun je gebruik maken van onze huispijlen. Natuurlijk kijken we live op scherm naar alle belangrijke nationale & internationale dartwedstrijden.
Op verzoek organiseert Poolcafé Delfshaven ook darttoernooien bijvoorbeeld in het kader van een (bedrijfs)uitje.

Leuk uitje met kinderen

Pool 4 Kids

Een gezellig uitje met het hele gezin? Ook kinderen kunnen poolen bij Poolcafé Delfshaven. Jong geleerd is tenslotte oud gedaan. Wél adviseren we pas te komen poolen met kinderen als ze langer dan 1 meter 40 zijn.

Wanneer je regelmatig poolt is het interessant om lid te worden bij Poolcafé Delfshaven. Na betaling van je lidmaatschap pool je voor een tarief van 4 euro per uur per lid. De tarieven worden aangepast aan het aantal spelers en de combinatie van leden en niet-leden. Op drukke avonden is het niet mogelijk om als lid alleen een tafel te huren, of het tarief wordt aangepast. Dit gebeurt altijd in overleg.

Een lidmaatschap bij Poolcafé Delfshaven kost € 120,- per jaar.
Meld je aan bij de bar van Poolcafé Delfshaven als je lid wilt worden of je lidmaatschap wil verlengen.

Poolcafé Delfshaven is voor verschillende Pool- en dartteams de thuishaven.
Een groepje van vijf personen kan zich bij de pool- of dartbond inschrijven en zo reguliere competitie en bekerwedstrijden spelen.
Wanneer je interesse hebt om in een team van Poolcafé Delfshaven te komen spelen of met een team onder de vlag van Poolcafé Delfshaven wilt spelen, dan kan dat.
Neem contact op voor meer informatie.

Elke maandagavond wordt er een huistoernooi georganiseerd, starttijd 19.00. Schrijf je in via cuescore. Voor meer informatie mag je altijd bellen.

Heb je nog nooit gepoold en lijkt het je leuk om het te leren of wil je wat verdieping in de spelregels? Of kan je al een redelijk bal potten, maar zou je graag je techniek willen verbeteren? Dan ben je bij Poolcafé Delfshaven aan het juiste adres. In Poolcafé Delfshaven worden namelijk geregeld poollessen verzorgd. In deze lessen wordt aandacht gegeven aan basistechnieken zoals houding, richten, het controleren van de speelbal en de spelregels. De lessen worden gegeven door  Richard van Driel, ervaren pooler en gecertificeerd smartpoolinstructeur.

Er bestaan verschillende poolspel varianten zoals 8-ball, 9-ball, 10-ball en straightpool. Voor de actuele spelregels verwijzen wij naar het officiële spelregelboek van de KNBB (Koninklijke Nederlandse Biljart Bond).
De medewerkers van Poolcafé Delfshaven zijn natuurlijk bereid je de regels ter plekke uit te leggen.

Poolcafé Delfshaven verkoopt poolartikelen zoals keuen, keutassen, handschoentjes en veel meer. Ook vervangt Richard pomeransen.
Geïnteresseerd? Kom langs of bel ons.

Deze site gebruikt functionele en analytische cookies om de website naar behoren te laten functioneren.
Meer informatie