Eetcafe poolen darten bedrijfsuitjes Rotterdam Historisch Delfshaven

Eetcafe poolen darten bedrijfsuitjes Rotterdam Historisch Delfshaven 150 150 Poolcafé Delfshaven

Eetcafe in Historisch Delfshaven Rotterdam

Eetcafe & Poolcafe Delfshaven Rotterdam is de plaats waar je heerlijk kunt eten, poolen, darten of een bedrijfsuitje of groepsuitje kunt organiseren. Gevestigd in een historisch pand op één van de mooiste plekjes van Rotterdam: Historisch Delfshaven. Lekker ruim, fris interieur en een geweldige gastvrijheid! En 7 dagen per week vanaf 12.00 uur geopend.

eetcafe-delfshaven-rotterdam

Eetcafe: Alles vers en huisbereid, de topper van de menukaart: Homemade hamburger

Een modern en fris concept vraagt om heerlijke gerechten. De menukaart van Eetcafe Delfshaven is lekker en betaalbaar. Onze specialiteit is de homemade hamburger, de beste van Rotterdam. Hiernaast vele andere gerechten, voor de lunch, het diner of zomaar tussendoor. De keuken is dagelijks doorlopend geopend vanaf 12.00 uur ’s middags.

Stappen, uitgaan, lekker eten en drinken

The place to be. Een veelgehoorde kreet van onze gasten. In het weekend of door de week is Eetcafe en Poolcafe Delfshaven een fantastische en complete uitgaansgelegenheid. Een zeer ontspannen sfeer, gezellige muziek en een geweldige gastvrijheid. Leuk voor jong en oud.

eetcafe-bedrijfsuitjes-rotterdam

Eten, bedrijfsuitjes, groepsuitjes, darten en poolen in Rotterdam

Een geweldige combinatie. Opstap met een groep in Rotterdam. Wat is er leuker dan meer met elkaar te doen dan alleen maar een hapje eten? Het concept van Eetcafe Delfshaven is zo opgezet dat je een heerlijk dagje of avondje uit kunt plannen met vrienden, familie of collega’s. Als voorbeeld is er een aantal arrangementen opgezet waarbij de groep een onvergetelijke tijd beleeft. Natuurlijk zijn allerlei combinaties mogelijk, deze worden geheel naar wens ingevuld. Zie ook onze leuke recensies op Tripadvisor of Facebook.

eetcafe-poolcafe-delfshaven-rotterdam

Zeer ruime openingstijden: 7 dagen per week vanaf het middaguur

Eetcafe en Poolcafe Delfshaven is 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur ’s middags. Incidenteel en op aanvraag worden de deuren zelfs vroeger geopend. Denk hierbij aan lekker weer of een gezellig brunchuitje. Dagelijks geopend tot 01.00 ’s nachts. Op vrijdag en zaterdag zelfs tot 02.00 uur ’s nachts.

Je treft Eetcafe en Poolcafe Delfshaven aan de Aelbrechtskolk 45 B in het hartje van Historisch Delfshaven. Parkeren in de omgeving is prima te doen en dagelijks gratis na 18.00 uur en op zon- en feestdagen de gehele dag. Klik hier voor onze contactgegevens.

Eetcafe, Poolcafe, Dartcafe, groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Rotterdam Historisch Delfshaven, je bent van harte welkom!

Poolcafé Delfshaven

Lekker eten, drinken, bedrijfsuitjes, darten en poolen Rotterdam.

All stories by: Poolcafé Delfshaven

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt functionele en analytische cookies om de website naar behoren te laten functioneren.
Meer informatie