Dordrecht-Sparta Rotterdam live op groot scherm

Dordrecht-Sparta Rotterdam live op groot scherm 150 150 Poolcafé Delfshaven

Zondag 18 mei Dordrecht-Sparta live en donderdag 15 mei: Sparta-Dordrecht Live op groot scherm

Nacompetitie Jupiler League, promotie/degradatie, de derde en beslissende ronde om promotie naar de Eredivisie. Natuurlijk zendt Poolcafe Delfshaven de beide wedstrijden live uit op mega groot scherm. Zowel op donderdag 15 mei 2014, Sparta-Dordrecht, live aanvang 18.45 uur als op zondag 18 mei 2014, Dordrecht-Sparta live, aanvang 14.30 uur.

dordrecht-sparta-live

Kom gezellig kijken en geniet van een unieke Spartaanse sfeer. Zeker voor de eigenaren van Poolcafé Delfshaven, Richard van Driel en Marie- Jozé Willems zijn wedstrijden van Sparta Rotterdam altijd heel erg bijzonder. Marie – Jozé is meer dan 10 jaar voorzitter geweest van Vereniging “De Sparta Supporter”.

Natuurlijk tijdens de wedstrijden Dordrecht-Sparta live en Sparta-Dordrecht live de mogelijkheid om te poolen in Rotterdam Historisch Delfshaven een heerlijk hapje te eten, te drinken, te darten, kom gezellig genieten. Eet- en Poolcafé Delfshaven is gevestigd in Historisch Delfshaven, ingeklemd tussen Het Kasteel van Sparta Rotterdam en Rotterdam Centrum en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is na 18.00 uur en op zondag gratis. Natuurlijk is de toegang gratis. Reserveren hoeft niet er is ruimte genoeg!

dordrecht-sparta-live-rotterdam-poolen

Poolen Rotterdam, darten, lekker eten en drinken. Eet- en Poolcafé Delfshaven is de complete uitgaansgelegenheid in het pittoreske Historisch Delfshaven. Wij staan bekend op de beste homemade hamburger van Rotterdam. In een mooi en modern interieur kunt u Poolen, darten, loungen, eten en drinken en genieten, of uw bedrijfsuitje organiseren.

dordrecht-sparta-live-poolen-rotterdam

Poolen Rotterdam, heerlijk uitgaan en stappen in de weekenden, maar ook tijdens de doordeweekse dagen. Natuurlijk zenden wij alle belangrijke sportwedstrijden zoals Dordrecht-Sparta Live uit op groot scherm.

Naast Poolen is er een geweldige mogelijkheid om te darten. Op maar liefst 7 professionele dartbanen kun je heerlijk genieten en een pijltje gooien. Leen de pijlen van achter de bar of neem je eigen pijlen mee. Darten is gratis.

Eet- en Poolcafé Delfshaven is gevestigd aan de Aelbrechtskolk 45 B – 3025 HB Rotterdam – 010-4257716.

Poolcafé Delfshaven op Facebook

dordrecht-sparta-live-cafe-rotterdam

dordrecht-sparta-live-rotterdam-poolen

 

Poolcafé Delfshaven

Lekker eten, drinken, bedrijfsuitjes, darten en poolen Rotterdam.

All stories by: Poolcafé Delfshaven

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt functionele en analytische cookies om de website naar behoren te laten functioneren.
Meer informatie