Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of Verjaardagsfeest in Rotterdam?

Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of Verjaardagsfeest in Rotterdam? 1024 682 Marie-Jozé

Organiseer een betaalbaar en origineel vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of verjaardag in Rotterdam

Een origineel vrijgezellenfeest, een netwerkborrel, een bedrijfsuitje of gewoon een oer-Hollands gezellig verjaardag (s) feest? Natuurlijk bij Poolcafé Delfhaven! Een unieke en originele sfeer in een van de mooiste plaatsjes van Rotterdam: Historisch Delfshaven!

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk in combinatie met of / zonder poolen, darten, al dan niet in toernooivorm, eten en drinken of een stadswandeling. Wij serveren de beste homemade hamburger van Zuid-Holland en vinden niets te gek. Mogelijk van 4 tot 150 personen.

Meer informatie over deze mogelijkheden via deze link. En Poolcafé Delfshaven Rotterdam is 7 dagen per week geopend.

vrijgezellenfeest-verjaardag-bedrijfsuitje-rotterdam

500 m2 gezelligheid in Rotterdam Historisch Delfshaven!

Er zijn een beamer en een groot projectiescherm aanwezig om leuke of grappige anekdotes te laten zien op bijvoorbeeld het vrijgezellenfeest. Er zijn 11 professionele pooltafels aanwezig en 7 professionele dartbanen. Tevens presenteren wij een zeer uitgebreide drank & menukaart, lekker, zeer betaalbaar en huisgemaakt.

vrijgezellenfeest-betaalbaar-origineel-rotterdam

Een ruime en gezellige bar met een zeer uitgebreid assortiment dranken.

Door de ruime bar van 10 meter in het midden van de zaak, is er genoeg ruimte om op je gemak aan de bar plaats te nemen. Van daaruit heb je een goed zicht op het grote scherm, waarop live sportwedstrijden worden vertoond.

vrijgezellenfeest-bedrijfsuitje-studentenfeest-rotterdam

Onze keuken is voorbereid op ontvangst van grote groepen.

Voorbeelden van een betaalbaar vrijgezellenfeest, verjaardag of bedrijfsuitje:

2 uur poolen en een bittergarnituur voor 9.00 euro per persoon. Het is natuurlijk mogelijk om het arrangement uit te breiden naar een maaltijd, in plaats van een bittergarnituur (of in combinatie met een bittergarnituur).

2 uur poolen + homemade hamburger naar keuze en frites voor 20,00 euro per persoon. Inclusief uitleg van de spelregels en de basisprincipes van het poolen.

Er zijn vele mogelijkheden en combinaties mogelijk, één ding is zeker, er zal nog lang over worden nagesproken! Neem geheel vrijblijvend contact op met Richard of Marie – Joze door te bellen naar 010-4257716 (dagelijks vanaf 12.00 uur) of mail naar [email protected]

vrijgezellenfeest-bedrijfsuitje-studentenfeest

Een gezellige opstelling om lekker te kunnen eten.

Poolcafé Delfshaven op Facebook  

Telefonisch: 010 4257716
Per mail: [email protected]

vrijgezellenfeest-bedrijfsuitje-verjaardagsfeest-rotterdam

En bij mooi weer, natuurlijk terras!

Bedrijfsuitje meer informatie!

Bedrijfsuitje – studentenfeest – Vrijgezellenavond – verjaardag – netwerkborrel – Rotterdam – Zuid Holland – groepsuitje – poolclinic – pool – Rotterdam

  2 comments
  • Michael Groeneweg

   Beste mensen,

   Ik ben Michael Groeneweg van Sport & Activity City Delfshaven. Ik organiseren na-schoolse activiteiten voor kinderen uit de Deelgemeente.

   Vanaf 6 februari komt er een nieuw 9-weeks aanbod voor de kinderen. Mijn lijkt het leuk om hier Pool/Biljart in op te nemen. Kinderen kunnen dan kennismaken met deze sport.

   Graag zsm contact met mij opnemen indien hier interesse voor is.

   Groeten,

   Michael

  • Louis Janssen

   In april 2015 hier een prima jaarlijks evenement gevierd met 38 familieleden. De organisatie heeft in de voorbereiding echt meegedacht hoe we op een leuke manier een ontspannend knock-out toernooitje in 2 uren konden spelen. Sfeer is heel open en prima geschikt voor een familiefeestje, ook met kleine kinderen. Erg gezellige plek met uitstekende organisatie en keurig volgens afgesproken budget. Echt een aanrader!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Deze site gebruikt functionele en analytische cookies om de website naar behoren te laten functioneren.
  Meer informatie