Studentenfeest: Pool of darttoernooi

Organiseer je studentenfeest in Rotterdam

Een studentenfeest organiseren in Rotterdam? Bij Eetcafé & Poolcafé Delfshaven Rotterdam zijn talloze mogelijkheden voor een leuke avond voor studentenverenigingen. Jaarlijks vinden vele studentenverenigingen de weg naar Historisch Delfshaven en organiseren een gave avond.

Poolen of darten in toernooivorm is hierbij de topper. Desgewenst aangevuld met een lekker hapje eten. Eetcafé & Poolcafé serveert ondermeer de beste homemade hamburger van Rotterdam en kent een zeer ruim assortiment aan dranken. Van een flesje Hertog Jan of Heineken, zeer betaalbaar tot een lekker speciaalbiertje op de tap.

studentenfeest-rotterdam-poolen-darten

Studentenfeest in Rotterdam. Organiseer een gaaf pooltoernooi of darttoernooi

Studentenverenigingen zoals InDuplo, MFVR, NSR en de Erasmus Faculteit zijn jaarlijks te gast bij Eetcafé & Poolcafé Delfshaven. 11 professionele pooltafels en 7 dartbanen, een gezellige bar, leuke zitjes, loungehoekjes, eetgedeeltes en een ongekende gastvrijheid kenmerken de sfeer in een prachtig pand daterend uit de vorige eeuw, maar modern ingericht.

studentenfeest-rotterdam-pooltoernooi-darttoernooi

Studentenfeest kan natuurlijk met een thema, zoals bijvoorbeeld “Hollandsch Glorie”

Het organiseren van een studentenfeest is heel betaalbaar. voor studenten kennen wij een gereduceerd tarief voor de huur van de pooltafels en er zijn allerlei voorbeelden beschikbaar voor het houden van een pool- en/of darttoernooi. Ook is er de beschikking over een beamer en een geluidsinstallatie waarbij de toernooi indeling kunnen worden aangekondigd en natuurlijk de prijsuitreiking kan worden gedaan.

studentenfeest-rotterdam-eten-drinken

Studentenfeest in Rotterdam. Naast Poolen en Darten, lekker eten en drinken.

Het team van Eetcafé & Poolcafé Delfshaven denkt graag mee over de organisatie en het betaalbaar houden van een studentenfeest. Er zijn consumptiemunten beschikbaar wanneer de studievereniging haar studenten een drankje wenst aan te bieden en ook met de organisatie van het toernooi kan het team ondersteunen.

Heb je interesse in het organiseren van een gaaf studentenfeest of ben je belast met de organisatie van het uitje van de studentenvereniging waarbij poolen, darten en/of eten & drinken je leuk leuk lijken? Neem geheel vrijblijvend contact op met het team van Eetcafé & Poolcafé Delfshaven.

Eetcafé & Poolcafé Delfshaven
Aelbrechtskolk 45B
3025 HB Rotterdam (Historisch Delfshaven, nabij Rotterdam Centrum)
Telefoon: 010-4257716 (telefonisch 7 dagen per week bereikbaar vanaf 12.00 uur)
info@poolcafedelfshaven.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.