Groepsuitjes & Teamuitjes

Plan je groepsuitjes in Rotterdam

Leuke en originele groepsuitjes in Rotterdam? Poolcafé Delfshaven kent zoveel leuke en gezellige mogelijkheden in combinatie met eten, drinken, een stadswandeling of rondleiding in Historisch Delfshaven of een toernooi poolen en darten of gewoon gezelligheid! Mogelijk van 4 tot 150 personen.

groepsuitjes-uitjes-rotterdam

Gezellig op stap met een groep in Rotterdam!

Interesse in leuke en betaalbare groepsuitjes?

Originele groepsuitjes bedrijfsuitjes, netwerkborrels, vrijgezellenfeesten, studentenfeesten of gewoon een oer-Hollands gezellig verjaardag (s) feest? Natuurlijk bij Poolcafé Delfhaven! Een unieke en originele sfeer in een van de mooiste plaatsjes van Rotterdam: Delfshaven! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk met een combinatie van poolen, darten, eten en drinken. Meer informatie over deze mogelijkheden is te vinden via deze link: Een uitje of op stap met een groep?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Richard of Marie – Joze door te bellen naar 010-4257716 of mail naar info@poolcafedelfshaven.nl .

groepsuitjes-Rotterdam-uitjes-teamuitje-betaalbaar

Een groepsuitje in Rotterdam in een heel ontspannen sfeer, maar ook voor teambuilding zijn er verschillende mogelijkheden.

De naam Poolcafe Delfshaven zegt veel over wat we te bieden hebben, maar niet alles. Uitgaan, stappen, lekker eten, drinken, loungen, (bedrijfs)-uitjes, poolen, darten en rondleidingen in Historisch Delfshaven zijn kernwoorden voor onze moderne en hippe uitgaansgelegenheid in Historisch Delfshaven, nabij Rotterdam centrum. 
Daarnaast zijn er gezellige en leuke zitjes, een terras, een eetgedeelte en een aparte ruim opgezette ruimte waar gerookt kan worden. Parkeren is gratis dagelijks na 18.00 uur en op zondag de gehele dag.

groepsuitjes-Rotterdam-origineel-betaalbaar

Een gaaf groepsuitje in Rotterdam. Poolbiljart, darten, eten en drinken al vanaf € 9,- per persoon.

Voor een lekkere maaltijd (alles vers, huisgemaakt uit eigen keuken), verschillende snacks en een zeer uitgebreide drankenkaart ben je bij Poolcafe Delfshaven ook aan het juiste adres. Voor meer info over ons eet- en drinkmenu, zie de pagina. Eten en drinken  
Onze keuken is zeven dagen per week geopend van 12.00 uur ’s middags tot middernacht.

groepsuitjes-uitjes-rotterdam

Groepsuitjes in Rotterdam, het pittoreske Historisch Delfshaven, leuk en heel betaalbaar.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in de ontvangst van groepen en groepsuitjes, welke een onvergetelijke avond willen meemaken. Groepen variërend tus de 4 en 100 personen zie voor meer informatie de volgende pagina:. Een uitje of op stap met een groep? 

groepsuitjes-rotterdam-zuid-holland

Er even helemaal tussenuit, een groepsuitje in Rotterdam met het bedrijf, familie of vrienden.

Poolen kan op een van onze 11 ‘nine foot Buffalo Pro’ pooltafels. Deze pooltafels zijn voor zowel wedstrijdspelers als recreanten uitermate geschikt.
Naast 11 pooltafels hebben we 7 professionele dartbanen. Neem je eigen dartspijlen mee of maak gebruik van onze huispijlen, die achter de bar verkrijgbaar zijn.

groepsuitjes-rotterdam-uitje

Teamuitje, personeelsfeestje of zakelijk jubileum, alle mogelijkheden voor een op en top verzorgde middag of avond.

Door de ruime bar van 10 meter in het midden van de zaak, is er genoeg ruimte om op je gemak aan de bar plaats te nemen. Van daaruit heb je een goed zicht op het grote tv-scherm, waarop live sportwedstrijden worden vertoond. Aan onze grote leestafel, kun je onder het genot van bijvoorbeeld een kopje koffie rustig een krantje of een tijdschrift lezen.

groepsuit-groepsuitjes-rotterdam

En natuurlijk een gezellig terras voor een onvergetelijke middag.

Extra faciliteiten:

Poolcafe Delfshaven is een rolstoelvriendelijke locatie. Afgezien van de rookruimte bevindt de gehele ruimte zich op de begane grond. De ingang is breed en makkelijk toegankelijk. Een invalidentoilet is aanwezig.

In het pand aan de Aelbrechtskolk hebben we een WIFI verbinding, waar gratis gebruik van gemaakt kan worden.

Voor rokers is er inpandig een zeer luxe rookruimte beschikbaar met loungebanken.

Het is mogelijk om te pinnen en met creditcard te betalen bij Eetcafé & Poolcafé Delfshaven.

Voor kinderen is er ook wat te beleven in Poolcafe Delfshaven. Kinderen vanaf 1.40 meter hebben de juiste lengte om te kunnen beginnen met poolen. Voor de echte kleintjes zijn er kleurplaten en potloden verkrijgbaar achter de bar en hebben we een speciale kinderstoel voor aan tafel.

Poolcafé Delfshaven op Facebook  
Telefonisch: 010 4257716
info@poolcafedelfshaven.nl

Groepsuitjes in Rotterdam Historisch Delfshaven, natuurlijk bij Poolcafé Delfshaven

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.