Uitje, feestje, op stap met een groep

Uitje, feestje, op stap met een groep in Rotterdam?

Een uitje of zomaar op stap met een (grote) groep? Dan kent Eetcafé & Poolcafé Delfshaven gave en betaalbare mogelijkheden aan in combinatie met poolen, darten, eten en drinken of een leuke rondleiding of stadswandeling in Historisch Delfshaven. Ook een echte clinic van een pool- of dartprofessional is mogelijk. Een leuk idee voor een origineel bedrijfsfeest, verjaardagspartij, verenigingsuitje, studentenfeest of personeelsuitje.

Uitje op stap met een groep Rotterdam

Een gaaf, origineel en betaalbaar uitje in Rotterdam, gezellig met een groep op stap, ook goed voor de teambuilding.

Personeelsuitstapje/bedrijfsfeest/verjaardag/vrijgezellenfeest, voorbeelden van een betaalbaar en origineel uitje in Rotterdam:

Twee uur poolen en / of darten plus bittergarnituur voor € 9,- per persoon*

Het is natuurlijk mogelijk om het arrangement uit te breiden naar een maaltijd, in plaats van een bittergarnituur (of in combinatie met een bittergarnituur).

Twee uur poolen en / of darten en lekker eten: homemade burger met salade friet voor € 20,- per persoon*

Wij serveren de beste homemade burgers van Rotterdam van 100% puur limousin rundvlees.

* Inclusief uitleg van de spelregels en de basisprincipes van het poolen en darten. Inclusief het gebruik van alle materialen en faciliteiten.

Uitje bedrijfsfeestje eten Rotterdam

Lekker eten, een must voor een gaaf personeelsuitstapje, bedrijfsfeestje of zomaar met een groep op stap. Wij serveren de beste homemade burger van Rotterdam en omgeving.

Let wel, dit zijn slechts voorbeelden. Klik hier voor alle mogelijkheden van uitjes. U kunt zelf naar keuze combinaties maken met eten, drinken en desgewenst poolen, darten. Neem contact op met Richard of Marie – Jozé via info@poolcafedelfshaven.nl of via 010-4257716 (telefonisch dagelijks vanaf 12.00 uur) voor alle mogelijkheden.

We zijn zeven dagen per week geopend vanaf 12.00 uur ’s middags tot 01.00 uur ’s nachts. Op vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur ’s nachts. Wanneer u buiten deze openingstijden een uitje wilt plannen is dit natuurlijk mogelijk.

Uitje personeelsuitstapje Rotterdam

Uitje in Rotterdam waarbij actief & lekker eten en drinken hand in hand gaan, een aanrader.

Eetcafé & Poolcafé Delfshaven is gevestigd aan de Aelbrechtskolk 45B te Rotterdam Zuid – Holland in het mooi Historisch Delfshaven. Bereikbaarheid is zeer goed en parkeren kan in de omgeving. Zie onze Facebookpagina voor leuke foto’s en ideeën en recensies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.