Teams Pool & Darts

Pool- team (-s) en dart- team (-s) Bij Poolcafé Delfshaven Rotterdam

Poolcafé Delfshaven is voor verschillende Pool- en dart- teams de thuishaven.

Een groepje van vijf man of vrouw kan zich bij de pool- of dartbond inschrijven en zo reguliere competitie en bekerwedstrijden spelen.

Wanneer je interesse hebt om in een team van Poolcafé Delfshaven te komen spelen of met een team onder de vlag van Poolcafé Delfshaven wilt spelen, dan kan dat,
Neem geheel vrijblijvend contact op met Marie – Jozé Willems of Richard van Driel via info@poolcafedelfshaven.nl of bel naar even met 010-4257716, Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar van 12.00 uur ´s middags tot 01.00 uur ´s nachts.

a4b3ca49ee43dcd8fbd6ec78be061d47

7 maart 2016: Oproep nieuwe speler dartteam

Dart team Eden Springs spelend in de 2de divisie HDO, zoekt voor het nieuwe zomer en winterseizoen 1 nieuwe team speler.
Wat wij als team zoeken is een gezellige en spontane teamspeler (man/vrouw) die ons als team kan komen versterken.
Onze thuisbasis is: Poolcafe Delfshaven.
Lijkt het je leuk om ons team te versterken dan kun je een mail sturen naar dartteamedensprings@gmail.com om een afspraak te maken om kennis te maken en om een pijltje met ons mee te gooien.
Met vriendelijke groet,
Dartteam Eden Springs

Onze poolteams spelen in de diverse divisies KNBB en onze dartteams in zowel de HDO als de RDO organisaties.

Bijgaand een voorbeeldje van enkele teams welke bij Poolcafé Delfshaven hun thuisbasis kennen.

Delfshaven DareDevilsOnze poolteams spelen in de diverse divisies en onze dartteams in zowel de HDO als de RDO organisaties.
Delfshaven DareDevils

Delfshaven 1
Delfshaven 1

Een uitje, een feestje of op stap met een groep, bekijk hier onze geweldige mogelijkheden!

Poolcafe Delfshaven, even voorstellen.

De naam Poolcafe Delfshaven zegt veel over wat we te bieden hebben, maar niet alles. Uitgaan, stappen, lekker eten, drinken, loungen, (bedrijfs)-uitjes, poolen, darten en rondleidingen in Historisch Delfshaven zijn kernwoorden voor onze moderne en hippe uitgaansgelegenheid in Historisch Delfshaven, nabij Rotterdam centrum. 
Daarnaast zijn er gezellige en leuke zitjes, een terras, een eetgedeelte en een aparte ruim opgezette ruimte waar gerookt kan worden. Parkeren is gratis dagelijks na 18.00 uur en op zondag de gehele dag.

Poolcafé Delfshaven, onbegrensde mogelijkheden
Voor een lekkere maaltijd (alles vers, huisgemaakt uit eigen keuken), verschillende snacks en een zeer uitgebreide drankenkaart ben je bij Poolcafe Delfshaven ook aan het juiste adres. Voor meer info over ons eet- en drinkmenu, zie de pagina. Eten en drinken  
Onze keuken is zeven dagen per week geopend van 12.00 uur ’s middags tot middernacht.

Gezellig op stap in Historisch Delfshaven
Tevens zijn wij gespecialiseerd in de ontvangst van groepen welke een onvergetelijke avond willen meemaken. Groepen variërend tus de 4 en 100 personen zie voor meer informatie de volgende pagina:. Een uitje of op stap met een groep? 

Lekker ruim, gezellig en schoon!
Poolen kan op een van onze 11 ‘nine foot Buffalo Pro’ pooltafels. Deze pooltafels zijn voor zowel wedstrijdspelers als recreanten uitermate geschikt.
Naast 11 pooltafels hebben we 6 professionele dartbanen. Neem je eigen dartspijlen mee of maak gebruik van onze huispijlen, die achter de bar verkrijgbaar zijn.

Heerlijke bar, compleet met alle dranken
Door de ruime bar van 10 meter in het midden van de zaak, is er genoeg ruimte om op je gemak aan de bar plaats te nemen. Van daaruit heb je een goed zicht op het grote tv-scherm, waarop live sportwedstrijden worden vertoond. Aan onze grote leestafel, kun je onder het genot van bijvoorbeeld een kopje koffie rustig een krantje of een tijdschrift lezen.
Gezelligheid is het kernwoord bij Poolcafé Delfshaven

Extra faciliteiten:

Poolcafe Delfshaven is een rolstoelvriendelijke locatie. Afgezien van de rookruimte bevindt de gehele ruimte zich op de begane grond. De ingang is breed en makkelijk toegankelijk. Een invalidentoilet is aanwezig.

In het pand aan de Aelbrechtskolk hebben we een WIFI verbinding, waar gratis gebruik van gemaakt kan worden.

Voor rokers is er inpandig een zeer luxe rookruimte beschikbaar met loungebanken.

Het is mogelijk om te pinnen in Poolcafe Delfshaven.

Voor kinderen is er ook wat te beleven in Poolcafe Delfshaven. Kinderen vanaf 1.40 meter hebben de juiste lengte om te kunnen beginnen met poolen. Voor de echte kleintjes zijn er kleurplaten en potloden verkrijgbaar achter de bar en hebben we een speciale kinderstoel voor aan tafel.

Poolcafé Delfshaven op Facebook  
Telefonisch: 010 4257716
info@poolcafedelfshaven.nl

Warm weer, een heerlijk terras

google – uitgaan – stappen – poolen – rotterdam – noord – oost – West – centrum – zuid-holland – schiedam – Pool – eten – drinken – dart – darten – Rijnmond – Nederland – Schiedam – Lansingerland – Ridderkerk – Zoetermeer – Capelle aan den Ijssel – Live voetbal – cafe – poulen – poelen