Poolles

Poolles, leren poolen bij Poolcafé Delfshaven.

Je kunt in Poolcafé Delfshaven poollessen volgen. In deze lessen wordt aandacht gegeven aan basistechnieken zoals houding, richten, het controleren van de speelbal en de spelregels. De lessen worden gegeven door  Richard van Driel. De kosten hiervan bedragen € 10,00 per persoon per uur + de kosten van de tafelhuur ( € 9,00 per uur ).

Nadere informatie over Poolen in Rotterdam en Poolcafé Delfshaven.

poolen-leren-poolles-rotterdam

Leuk om te leren poolen!

Leren poolen, op een rustig moment in de week

Heb je nog nooit gepoold en lijkt het je leuk om het te leren of wil je wat verdieping in de spelregels? Of kan je al een redelijk bal potten, maar zou je graag wat meer techniek willen hebben? Meld je dan aan voor een introductie-poolles bij Poolcafé Delfshaven door een email te sturen naar info@poolcafedelfshaven.nl , bel even met 010-4257716 (vraag naar Richard) of meld je aan bij de bar. Door de ruime openingstijden van Poolcafé Delfshaven worden de lessen veelal en bij voorkeur in de middaguren gegeven. Natuurlijk kan het ook in de avonduren, informeer hier even naar.

Poolles en leren poolen is ook mogelijk voor kinderen, echter hier zijn bepaalde voorwaarden aan verbonden, zoals lengte en leeftijd, vraag dit even na via de mail of telefonisch.

poolles-leren-poolen-rotterdam

Poolles, leuk en binnen een aantal lessen is je spel echt verbeterd!

Eetcafé & Poolcafé Delfshaven is gevestigd aan de Aelbrechtskolk 45 B – 3025 HB – Rotterdam – 010-4257716 en is 7 dagen per week geopend.