Korting Poolbiljart

Korting op pool: Lidmaatschap, stempelkaart, Rotterdampas of studentenkaart

Lidmaatschap Pool: Wanneer je regelmatig poolt is het interessant om lid te worden van Poolcafé Delfshaven. Na betaling van je lidmaatschap pool je met een korting, namelijk voor een tarief van 3 euro per uur per lid. De tarieven worden aangepast aan het aantal spelers en de combinatie van leden en niet-leden. Op zondag is het ledendag en pool je voor € 1,00 per uur, met een minimum van € 3,00.

Een lidmaatschap bij Poolcafé Delfshaven kost 105 euro per jaar.
Meld je aan bij de bar van Poolcafé Delfshaven als je lid wilt worden of je lidmaatschap wil verlengen.

Korting via de leenpas, Rotterdampas, Studentenkaart of stempelkaart.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rotterdampas of studentenkorting: Ben je in het bezit van een Rotterdampas? Dan krijg je op het eerste uur poolen (de huur van de pooltafel) 25% korting. Je betaalt dan voor het eerste uur geen € 9,- maar € 6,75 voor de huur van de pooltafel. En op vertoon van je studentenkaart krijg je 25% korting op het gehele bedrag voor de huur van de pooltafel, van zondag tot en met donderdag. Je kan dan poolen tegen een tarief van € 6,75 per pooltafel per uur.

Stempelkaart: Bij ieder uur wat je hebt gepoold ontvang je een stempel op de stempelkaart. Wanneer de stempelkaart vol is krijg je een uur poolen cadeau.

Eetcafé & Poolcafé Delfshaven
Aelbrechtskolk 45B
3025 HB Rotterdam
Telefoon: 010-4257716
info@poolcafedelfshaven.nl