Wie is Poolcafe Delfshaven – Rotterdam ?

Poolcentrum of Poolcafé? Het laatste…….

Voor de eigenaren Richard en Marie-Jozé is de opening van Poolcafé Delfshaven een droom welke op 4 maart 2010 is uitgekomen. Toen zij merkten dat er in Delfshaven de behoefte was aan een uitgaansgelegenheid waar men meer kan doen dan alleen eten en drinken, zijn zij hier op in gesprongen.

poolcentrum-poolen-rotterdam
De locatie in Historisch Delfshaven, nabij Rotterdam centrum past precies bij het beeld dat ze van te voren hadden gevormd van hun droomzaak. Door deze bijzondere omgeving, de unieke uitstraling van het pand en het frisse en moderne interieur heeft Poolcafé Delfshaven iets bijzonders te bieden op het gebied van horeca, uitgaan sport en cultuur en is het veel meer dan alleen een poolcentrum. Met name op het gebied van bedrijfsuitjes en eten, de beste homemade hamburger van Rotterdam, kunt u zeker in Delfshaven terecht!

Regelmatig zijn er gastbarkeepers actief, deze geven het open karakter weer waarmee Poolcafe Delfshaven gerund wordt.

Bekijk hier alle uitgebreide informatie over Poolcafé Delfshaven. 

Ieder jaar participeert Poolcafe Delfshaven in leuke echt Rotterdamse evenementen zoals North Sea Jazz Round Town. Op deze manier wordt ook de nadruk gelegd op het gave karakter wat Historisch Delfshaven heeft.

Kortom het concept van Poolcafé Delfshaven is een totaalconcept op het gebied van Poolen, darten, eten drinken en uitjes in Rotterdam. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs en aanschouw de mooiste locatie van Rotterdam Historisch Delfshaven aan de Aelbrechtskolk 45 B, Richard en Marie – Jozé zijn er super trots op. 7 dagen per week is Poolcafe Delfshaven geopend vanaf 12.00 uur ’s middags. Een lekker kopje koffie, een glaasje wijn en een hapje eten maken het feest compleet!

Kom jij ons versterken?
Eetcafé & Poolcafé Delfshaven is een moderne uitgaansgelegenheid met een divers publiek in het pittoreske Delfshaven. Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe collega’s die kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Zoek je een leuke (bij-)baan of wil je naast je studie werken in een fantastisch team, stuur je cv aan info@poolcafedelfshaven.nl .

 

poolcentrum-poolen-rotterdam

poolcentrum-poolen-rotterdam

poolcentrum-poolen-rotterdam

poolcentrum-poolen-rotterdampoolcentrum-poolen-rotterdampoolcentrum-poolen-rotterdam

Poolcafé Delfshaven op Facebook 
Telefonisch: 010 4257716
info@poolcafedelfshaven.nl

Een uitje, een feestje of op stap met een groep, bekijk hier onze geweldige mogelijkheden!
poolcentrum-poolen-rotterdam