Terras Eetcafé Rotterdam Historisch Delfshaven

Terras Eten Rotterdam Historisch Delfshaven

Terras in Rotterdam Historisch Delfshaven? Natuurlijk bij Poolcafé- en Eetcafé Delfshaven. Lekker en betaalbaar eten op een heerlijk terrasje op één van de mooiste plekjes van Rotterdam! Poolcafé Delfshaven Rotterdam serveert de beste homemade hamburgers van Rotterdam en omstreken en heeft een heerlijk gevarieerde menukaart.

De keuken en het terras zijn 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur ’s middagst. Natuurlijk kunt u ook 7 dagen per week terecht voor een potje poolen, darten en is het mogelijk een leuk uitje te organiseren met een groep.

terras-Rotterdam-historisch-delfshaven

Lekker eten en drinken op het terras van Poolcafé & Eetcafé Delfshaven

terras-Rotterdam-historisch-delfshaven

Een ruim terras, goed bereikbaar in het mooie Historisch Delfshaven

terras-rotterdam

Gezellig hapje eten of een verkoelend drankje op het terras van Eetcafé & Poolcafé Delfshaven. Een lekker hapje eten, wij serveren de beste homemade hamburger van Rotterdam.

Het concept van onze keuken ziet er als volgt uit. Alles wat uit de keuken komt is smaakvol, dagvers en hygiënisch bereid. Met het oog op een gezellig dagje uit, vinden we het belangrijk om een eenvoudige, betaalbare en goede maaltijd aan te kunnen bieden. De lunch en het diner variëren van heerlijke broodjes tot dagschotels, tot gerechten die uit de Amerikaanse keuken voortkomen, zoals een goede ‘homemade’ hamburger. Onze Hamburgers worden gemaakt van Limousin rundvlees! Onze homemade hamburger wordt door onze gasten gekenmerkt als beste van Rotterdam.

terras-rotterdam-eten-historisch-delfshaven

Gezellig hapje eten en met een groep op stap bij Eetcafé & Poolcafé Delfshaven

Heerlijk buiten eten op een zomerse avond met een groep. Het kan in één van de mooiste stukje Rotterdam, Historisch Delfshaven. Wanneer het geen terrasweer is zijn er natuurlijk binnen leuke zitjes. Voor de rokers is er een inpandige moderne en luxe rookruimte ingericht.

terras-rotterdam

De beste homemade hamburger van Rotterdam. Dagelijks geserveerd op het gezelligste terras van Rotterdam.

Poolcafé Delfshaven op Facebook  
Telefonisch: 010 4257716, dagelijks vanaf 12.00 uur. Voor een reservering kunt u ons ook mailbericht sturen.
Per mail: info@poolcafedelfshaven.nl

Kortom u bent van harte welkom in het pittoreske Historisch Delfshaven, waar lekker en betaalbaar eten hand in hand gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.