Huistoernooi poolen in Rotterdam

Huistoernooi Poolen in Rotterdam Delfshaven

Let op, voor de huistoernooien worden op maandag en woensdag lang niet alle beschikbare tafels gebruikt. Er is ruimte genoeg om buiten de huistoernooien een gezellig potje vrij te poolen! Alle informatie over een gezellig potje poolen klik hier! 

Poolcafé Delfshaven altijd een gezellig en ongedwongen sfeertje!

11 professionele pooltafels

Iedere maandagavond Recreantentoernooi. Speel je nog niet zo lang Pool en vind je het leuk om je krachten te meten met andere beginnende spelers, kom dan meedoen! Het is supergezellig en je leert veel van elkaar.
Inspelen om 19.00 uur en start om 20.00 uur. We spelen wekelijks 8-ball, 9-ball of 10-ball. Aanmelden vooraf hoeft niet, je kunt gewoon binnenlopen.

Iedere woensdagavond is het huistoernooi poolen van Poolcafé Delfshaven! In een gezellige en ontspannen sfeer speel je tegen de grote en mindere goden uit Rotterdam Zuid-Holland. Dit huistoernooi is ieder jaar de opmaat naar “The Master of Delfshaven”. Voor wie meedoet aan het huistoernooi, er zijn rankingspunten te verdienen voor de Master! Wat dit is leggen we natuurlijk aan je uit. Let wel je kunt ook een enkele keer meedoen op woensdag, deelname aan het uiteindelijke eindtoernooi hoeft natuurlijk niet. We beginnen iedere week om 20.00 uur, inschrijven kan tot 5 minuten voor tijd aan de bar.

Wekelijks huistoernooi pool op woensdagavond

Gezellige en ongedwongen sfeer!

Bekijk hier de bijgewerkte lijst met rankingspunten voor deelname aan het jaarlijks toernooi: The Master van Delfshaven! 
Voor het jaarlijks toernooi zijn wekelijks tijdens het huistoernooi rankingspunten te verdienen. Aan het toernooi The Master van Delfshaven kunnen jaarlijks 32 personen deelnemen. Sta je bij de eerste 32 op de lijst, heb je automatisch een startbewijs!

Poolcafé Delfshaven op Facebook 
Telefonisch: 010 4257716
Per mail: info@poolcafedelfshaven.nl

Gezellig huistoernooi pool in het mooiste stukje van Rotterdam

500 m2 poolen, darten, eten, drinken en gezelligheid!