Bedrijfsuitje Origineel en Betaalbaar

Bedrijfsuitje Rotterdam: Poolen Darten Lekker Eten en Drinken

Een gaaf, betaalbaar en leuk idee voor een bedrijfsuitje in Rotterdam! De combinatie van lekker eten en drinken, borrelen, darten en poolen in Historisch Delfshaven Rotterdam. Er zijn leuke arrangementen en mogelijkheden tussen de 4 en 150 personen, waarbij zelfs een echte stadswandeling mogelijk is.

Bedrijfsuitje Rotterdam Arrangementen.

Om u als organisator van een betaalbaar en origineel bedrijfsuitje een beetje op weg te helpen, hierbij een aantal succesvolle arrangementen voor u op een rij:

Bedrijfsuitje: Twee uur poolen en / of darten en een bittergarnituur: € 9,- per persoon: In een ontspannen sfeer kunt u gezellig poolen en darten onder het genot van een bittergarnituur. Poolen en darten zijn zeer toegankelijk voor het grote publiek, echter natuurlijk leggen wij vooraf de spelregels aan u uit. Tijdens het spel kan er natuurlijk naar hartenlust geborreld worden.

bedrijfsuitje-Rotterdam-poolen-darten-teamuitje

Bedrijfsuitje: De beste homemade hamburger van Rotterdam in combinatie met 2 uur poolen en / of darten: € 20,- per persoon: Dit bedrijfsuitje is topper! Gezellig eten en genieten van de beste homemade hamburger van Rotterdam, geserveerd met salade en friet en twee uur poolen en darten. Ook hierbij kan er natuurlijk gezellig worden geborreld.

bedrijfsuitje-rotterdam-poolen-darten-eten-personeelsuitje

Bedrijfsuitje: Poolen en darten in toernooivorm met een heerlijk bittergarnituur: € 25,- per persoon: Strijden om de eerste plaats! Bij dit arrangement speelt een gecombineerd pool– en darttoernooi in koppels van twee personen. U strijdt tegen uw collega’s om de eer met natuurlijk een beker met bedrijfsnaam voor de winnaars. Tijdens het toernooi wordt er een heerlijk bittergarnituur geserveerd voor alle deelnemers. Professionele wedstrijdleiding zorgt dat de dag of avond wordt beleefd waar nog lang over wordt nagesproken.

bedrijfsuitje-poolen-darten-toernooi-rotterdam

Bedrijfsuitje: Stadswandeling Historisch Delfshaven, twee uur poolen, darten en borrelen: € 25,- per persoon: Dit arrangement combineert cultuur, spel en ouderwets borrelen. Is een leukere combinatie mogelijk? U wordt rondgeleid door Historisch Delfshaven door een professionele gids gedurende een uur, hierna wordt er twee uur gepoold en gedart en wordt er een lekker bittergarnituur geserveerd. natuurlijk worden de spelregels uitgelegd en is er alle gelegenheid om een lekker drankje te nuttigen.

Bedrijfsuitje-rotterdam-stadswandeling-poolen-darten

Bedrijfsuitje: Poolen en darten in toernooivorm, bittergarnituur en lekker eten: € 37,50 per persoon: Bij dit arrangement wordt er in koppels van twee personen gestreden om de eerste plaats! Poolen en darten wordt gecombineerd (natuurlijk is alleen poolen of darten ook mogelijk) en wordt begeleid door professionele wedstrijdleiding. Voor de winnaar is er natuurlijk een eerste prijs. Tijdens het toernooi wordt er een lekker bittergarnituur geserveerd. Voor of na het toernooi wordt er lekker gegeten. De topper is de homemade hamburger van 100% limousin rundvlees, de beste van Rotterdam en is tevens verkrijgbaar in twee vegetarische varianten.

bedrijfsuitje-rotterdam-poolen-darten-eten-borrelen

Bovenstaande arrangementen zijn slechts voorbeelden. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor de talrijke mogelijkheden van een origineel, betaalbaar en gaaf bedrijfsuitje in Rotterdam Historisch Delfshaven. Wij zijn 7 dagen per week vanaf 12.00 uur ’s middags telefonisch bereikbaar: 010 – 425 77 16 en natuurlijk per mail: info@poolcafedelfshaven.nl.

Voor leuke recensies kunt u onze Facebook of Tripadvisor pagina raadplegen.

Een bedrijfsuitje in Rotterdam? Natuurlijk bij Eetcafe en Poolcafé Delfshaven in Historisch Delfshaven.

bedrijfsuitje-Rotterdam-grote-groep-betaalbaar

Een bedrijfsuitje in Rotterdam Historisch Delfshaven. Het woord bedrijfsuitje klinkt soms wat saai. Vaak wordt ook het woord teamuitje gebruik of nog saaier personeelsuitje. Hoe saai deze bewoordingen ook zijn, over het uitje met het hele team, familie of vrienden bij Eetcafe en Poolcafe Delfshaven zal nog lang worden nagesproken.

bedrijfsuitje-rotterdam-origineel-betaalbaar

Referenties Bedrijfsuitjes Eetcafé & Poolcafé Delfshaven Rotterdam

Eetcafé en Poolcafé Delfshaven heeft in de afgelopen jaren tal van zeer succesvolle bedrijfsuitjes mogen organiseren. Onder meer voor bedrijven als KPN Telecom, ABN Amro Bank, Nederlandse Spoorwegen, Eneco, Zadkine, Stedin, Van Leeuwen Buizen etc. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor een zeer origineel, betaalbaar en onvergetelijk bedrijfsuitje in Rotterdam Historisch Delfshaven.

bedrijfsuitje-Rotterdam-lekker-eten-drinken-betaalbaar