Uitjes Rotterdam

Origineel en betaalbaar: uitjes in Rotterdam

Uitjes in Rotterdam, niets is moeilijker om als verantwoordelijke een leuk en betaalbaar uitje te plannen. Een beetje hulp is nooit weg! Poolcafé Delfshaven heeft al jarenlange ervaring met het plannen van uitjes in Rotterdam Delfshaven tot 150 personen. Hierbij kun je denken aan, uitjes met vrienden, collega’s, familieleden of verenigingsleden. Ook echte Rotterdamse bedrijfsuitjes vrijgezellenuitjes, studentenfeesten of zomaar een dagje erop uit met familie of vrienden behoren heel goed tot de mogelijkheden!

uitjes-rotterdam-groepsuitje-bedrijfsuitje-teamuitje

Een uitje in Rotterdam. Met z’n tweeën gezellig op stap of in het kader van een groepsuitje, bedrijfsuitje of een familie-uitje. Gaaf, origineel en betaalbaar in Rotterdam Historisch Delfshaven.

Voorbeeld van uitjes in Rotterdam. Om te beginnen is het leuk om te weten of je actieve uitjes wenst te plannen of bijvoorbeeld  een uitje waarbij eten en drinken centraal staat. Als je dat weet zijn er tal van mogelijkheden. Te denken valt aan een heuse stadwandeling in Historisch Delfshaven Rotterdam geleid door een professionele gids, vervolgens een gezellige borrel en een diner met de beste homemade hamburger van Rotterdam.

uitjes-Rotterdam-teamuitje-bedrijfsfeest

Een teamuitje er even helemaal tussenuit in Rotterdam, voor kleine en grote groepen.

Uitjes in Rotterdam kun je ook heel betaalbaar houden. Wat dacht je van twee uur poolen met een heerlijk bittergarnituur voor € 9,- per persoon? Poolen, wat is dat? Poolen is een heel toegankelijk en gezellig spelletje wat lijkt op snookeren maar veel toegankelijker is. Hierbij zijn het gebruik van de materialen natuurlijk inbegrepen. Ook leggen we de spelregels aan je uit. Poolcaf╬ Delfshaven beschikt over 11 professionele pooltafels in een ruimte van meer dan 500 m2. Ideaal voor kleinere maar ook grotere groepen, tussen de 4 en 150 personen.

uitjes-Rotterdam-groepsuitje

Een groepsuitje organiseren in Rotterdam. Eten & drinken, maar ook lekker actief!

Je kunt je uitje in Rotterdam Delfshaven ook uitbreiden met een heerlijk hapje eten. De keuken van Poolcafé Delfshaven serveert de beste homemade hamburger van Rotterdam. Een voorbeeld: 2 uur poolen en vervolgens de beste homemade hamburger van Rotterdam voor een bedrag van € 20,- per persoon. Natuurlijk geserveerd met verse salade en friet. De spelregels leggen we natuurlijk aan je uit!

uitjes-Rotterdam-bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje of het jaarlijks uitstapje met de zaak, natuurlijk ook gezellig borrelen.

Uitjes in Rotterdam kun je 7 dagen per week plannen. Poolcafé Delfshaven is 7 dagen per week vanaf 12.00 uur geopend. Hierdoor kan het uitje bijvoorbeeld vooraf worden gegaan door een rondleiding of echte stadswandeling door Historisch Delfshaven. Een stadswandeling, twee uur poolen en een bittergarnituur voor de richtprijs van € 25,- per persoon. Deze prijs is gangbaar bij een deelname van 10 personen. Bij een grotere groep passen wij de prijs naar beneden aan..

uitjes-Rotterdam-personeelsuitje

Een personeelsuitje. Uitjes in Rotterdam lekker en betaalbaar eten.

Let wel, dit zijn slechts voorbeelden. U kunt zelf naar keuze combinaties maken met eten, drinken en desgewenst poolen, darten. Neem contact op met Richard of Marie-Jozé via info@poolcafedelfshaven.nl of via 010-4257716 (telefonisch dagelijks vanaf 12.00 uur) voor alle mogelijkheden!

uitjes-Rotterdam-darten

Darten, met z’n tweeën of met een hele groep, een darttoernooi om de teambuilding te vergroten.

uitjes-Rotterdam-borrelen

Gezellig borrelen, de lekkerste speciaalbieren op de tap.

uitjes-Rotterdam-beste-hamburger-van-rotterdam

De beste homemade hamburger van Rotterdam, voor een uniek uitje.

uitjes-Rotterdam-terras

Bij mooi weer natuurlijk lekker eten op het terras in Historisch Delfshaven Rotterdam.

uitjes-rotterdam

Verjaardag of jubileum of gewoon een familie-uitje in het mooiste stukje Rotterdam, een onvergetelijk uitje.

Poolcafé Delfshaven op Facebook
Telefonisch: 010 4257716
Per mail: info@poolcafedelfshaven.nl

Een gaaf uitje in Rotterdam bij Eetcafé & Poolcafé Delfshaven. Er even helemaal tussenuit!