Poolen Rotterdam

Poolen Rotterdam gezellig bij Eetcafe & Poolcafe Delfshaven.

Poolen Rotterdam of Poolen in Rotterdam. 7 dagen per week geopend, 12 professionele pooltafels, de beste homemade hamburger van Rotterdam. Poolen en lekker eten in Historisch Delfshaven Rotterdam. Voor leuke foto’s over Poolen Rotterdam klik je hier.

Allang niet meer zoals vroeger een spel in een bruine kroeg, toen vaak nog poolbiljart genoemd. Het is een geweldig leuk spel om te spelen met vrienden, collega’s, tijdens het stappen, uitgaan of in combinatie met een lekker hapje eten , het drinken van een speciaal biertje of een lekker glaasje wijn.

Poolen Rotterdam bij Poolcafe Delfshaven kan 7 dagen per week. Klik hier voor onze openingstijden en contact. De tarieven treft u hier.

poolen-rotterdam

Poolen Rotterdam, gezellig in het modernste Eetcafé & Poolcafé van Rotterdam, nabij Rotterdam Centrum.

Bij Poolcafé Delfshaven Rotterdam zijn 12 ‘nine foot Buffalo Pro’ pooltafels beschikbaar. Deze pooltafels zijn voor zowel wedstrijdspelers als recreanten uitermate geschikt. Bij het spelen op een pooltafel zijn poolballen en de keuen uiteraard inbegrepen. Een hele gezellige en moderne ambiance, 500 m2 groot in één van de mooiste stukje van Rotterdam, Historisch Delfshaven.

poolen-in-rotterdam

Poolen Rotterdam of poolbilart is ook heel betaalbaar. Normaal tarief9 euro per tafel per uur. We beginnen met rekenen zodra de speelballen in ontvangst zijn genomen en je begint met poolen. Je betaalt niet per uur, maar per minuut. Je kunt dus zolang als je wilt doorspelen met poolen, zonder dat je te veel betaalt. Je betaalt achteraf. Voor studenten is er zelfs een korting van kracht. Je kunt met maximaal 4 personen poolen per tafel.

poolen-rotterdam-poolcafe

Poolen Rotterdam, darten, eten, drinken of gezellig op stap met een groep.

Poolcafé Delfshaven is gelegen net even buiten het centrum van Rotterdam. Ideaal bereikbaar voor omliggende plaatsen zoals Zoetermeer, Westland, Lansingerland, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Maassluis of Ridderkerk. Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur en na 18.00 uur en op zondag zelfs de gehele dag gratis parkeren.

poolen-rotterdam

Poolen Rotterdam kan 7 dagen per week. De openingstijden zijn erg ruim, dagelijks vanaf 12.00 uur ’s middags tot 00.00 uur ’s nachts. Op vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur ’s nachts. Gevestigd in een oude historische machinefabriek uit de 19e eeuw, modern omgebouwd en ook ideaal voor het organiseren van een uitje met vrienden, collega’s of familie.

poolen-rotterdam

Poolen doe je niet alleen! Het is heel erg leuk om even bij te komen na een druk lesrooster, een zware werkweek, er zomaar even tussenuit te gaan of in het weekend even lekker te gaan stappen of uitgaan. Genieten van je vrije tijd. Naast Poolen kun je in Rotterdam Delfshaven ook darten of gewoon even lekker bijkomen aan de bar of genieten van live sportwedstrijden welke wij doorlopend uitzenden.

poolen-in-rotterdam

Poolen is de opvolger en het populaire broertje van snooker. Snookeren is een beetje ouderwets, terwijl poolen heel erg hip en modern te noemen is. Poolen in Rotterdam bij Poolcafé Delfshaven is leuk, gezellig en heel ongedwongen. Een hele relaxte sfeer gecombineerd met een moderne uitstraling, een splinternieuw interieur in een eeuwenoud pakhuis.

Je bent van harte welkom!

poolen-rotterdam

Contactgegevens:

Poolcafé Delfshaven

Aelbrechtskolk 45B

3025 HB Rotterdam

Telefoon: 010-4257716 (7 dagen per week vanaf 12.00 uur)

info@poolcafedelfshaven.nl

Facebook pagina Poolcafé Delfshaven 

poolen-rotterdam-poolcafe-delfshaven

Poolen in Rotterdam is een gaaf spelletje! Poolcafé Delfshaven Rotterdam is 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur ’s middags.

poolen-rotterdam