Over dit bericht

Auteurs Informatie

Redacteur voor de mooiste uitgaansgelegenheid van Rotterdam en omstreken! Met de beste homemade hamburgers van Nederland!

Rondleiding of stadswandeling in Rotterdam Historisch Delfshaven

Rondleiding of stadswandeling door het mooiste stukje Rotterdam, Historisch Delfshaven. Ideaal als bedrijfsuitje of familieuitje!

Een echt leuke rondleiding of stadswandeling door Historisch Delfshaven Rotterdam kan zo mooi zijn! Kom naar Historisch Delfshaven voor een levendige stadswandeling vol smeuïge anekdotes en sluit de dag af met een fris witbiertje, bittergarnituur, een lekker potje poolen of een heerlijk etentje. Het kan in combinatie met een leuke rondleiding en levendige stadswandeling door Rotterdam Historisch Delfshaven. Start- en eindpunt: Poolcafé Delfshaven.

Rondleiding-stadswandeling-Historisch-Delfshaven-Rotterdam

Een klein voorbeeld van een rondleiding of stadswandeling door Rotterdam Historisch Delfshaven:

16.00 Ontvangst en welkomstdrankje bij Poolcafé Delfshaven

16.30 Stadswandeling door Historisch Delfshaven

17.30 Terug bij Poolcafé Delfshaven voor bittergarnituur en drankje naar keuze

18.00 Poolinstructie van een professional gevolgd door een half uur poolen

19.00 Lekker hapje eten a la carte, bijvoorbeeld de beste homemade hamburger van Rotterdam.

Een prijsindicatie van bovenstaand arrangement is € 25,- per persoon, exclusief het eten a la carte. Deze prijs is bij een deelname van 10 personen. Een dergelijk arrangement kan georganiseerd worden van 10 tot 150 personen. Nadere informatie via: 010-4257716 (dagelijks vanaf 12.00 uur, of via mail: info@poolcafedelfshaven.nl vraag even naar Marie – Jozé Willems)

rondleiding-stadswandeling-delfshaven-rotterdam

De rondleiding of stadswandeling door Rotterdam Historisch Delfshaven wordt geleid door een professionele gids welke alle mooie plekjes kent van het oudste stukje Rotterdam. Wist u dat Rotterdam ooit ontstaan is in Historisch Delfshaven? In de tweede wereldoorlog is het gebied de bombardementen van de Duitsers bespaart gebleven. Piet Heyn is wat dat betreft een goede beschermengel gebleken. De Piet Heynstraat heette toen Piet Heyn op 27 November 1577  geboren werd nog Kerkhofsteeg naar het kerkhof.

rondleiding-stadswandeling-rotterdam-delfshaven

De rondleiding of stadswandeling in Rotterdam Historisch Delfshaven start bij Poolcafé Delfshaven. Zij is gehuisvest in een oude machinefabriek wat zijn uiterlijk aan de buitenzijde en grote delen aan de binnenzijde grotendeels heeft behouden. Van binnen is Poolcafé Delfshaven een modern en gezellige uitgaansgelegenheid met een oppervlakte van 500 m2. Lekker eten en drinken, poolen, darten en uitjes staan hier 7 dagen per week centraal.

rondleiding-stadswandeling-rotterdam-delfshaven

Kortom, een rondleiding of stadswandeling in Rotterdam Historisch Delfshaven is een bezienswaardigheid op zich. Ideaal om een gezellige en indrukwekkende dag of avond te organiseren met familie, vrienden of als bedrijfsuitje. De veelzijdigheid en de mogelijke combinatie van het arrangement waarbij de rondleiding of stadswandeling centraal staat kent wat dat betreft geen grenzen. U kunt geheel vrijblijvend informeren bij Marie – Jozé Willems via 010-425 77 16 (7 dagen per week na 12.00 uur) of via de mail: info@poolcafedelfshaven.nl

rondleiding-stadswandeling-rotterdam-delfshaven

Poolcafé Delfshaven op Facebook  

Telefonisch: 010 4257716
Per mail: info@poolcafedelfshaven.nl

rondleiding-stadswandeling-rotterdam-delfshaven

Let op, voor de winter, lente, zomer en het najaar en wederom de winter van 2015 presenteren wij diverse nieuwe arrangementen, rondleidingen met professionele gidsen. U kunt een rondleiding of stadswandeling in Historisch Delfshaven Rotterdam desgewenst uitbreiden met een gezellige borrel, een hapje eten of een teambuildingssessie in combinatie met poolen of darten.

rondleiding-stadswandeling-rotterdam-delfshaven

rondleiding-stadswandeling-rotterdam-delfshaven

Tags:

5 Reacties aan “Rondleiding of stadswandeling in Rotterdam Historisch Delfshaven”

 1. Inge #

  Poolcafe Delfshaven heeft een super middag/avond verzorgt voor mijn man en zijn vrienden ter ere van zijn 40ste verjaardag. Zeer gastvrij ontvangen, mooie tour door Delfshaven olv een ervaren gids, een rondleiding met proeverij in bierbrouwerij De Pelgrim en tot slot een poolclinic en als afsluiter heerlijk eten. Uiteraard omlijst door diverse hapjes en drankjes. Alles tot in de puntjes verzorgd, prettige communicatie en tegen een heel schappelijke prijs! Ik kan dit iedereen aanraden! Bedankt Marie Joze!

  02/02/2015 om 14:35
 2. Thea van Chastelet #

  Goedemiddag,

  Graag zou ik samen met mijn man een rondleiding met gids maken in historisch Delfshaven. Worden er ook openbare rondleidingen georganiseerd waarbij je kan aansluiten?
  Zo ja wanneer?
  En wat zijn de kosten?

  Hopend op antwoord, met vriendelijke groet.

  20/04/2016 om 13:25

Trackbacks/Pingbacks

 1. LadiesNight, let op: korting tot 100%! - Poolcafe Delfshaven Rotterdam - 24/09/2013

  […] arrangementen. Originele combinaties met Poolen in Rotterdam, lekker hapje eten, een sportieve stadswandeling met geweldige anekdotes in Rotterdam Historisch Delfshaven. Of gewoon lekker aan de bar met een […]

 2. De leukste uitjes van Zuid-Holland in Rotterdam - 30/09/2013

  […] gaan. Hierbij zijn mogelijkheden denkbaar zoals lekker eten en drinken, poolen of darten, een heuse stadswandeling, of een echt pooltoernooi waarbij de winnaar er met een heuse prijs vandoor […]

 3. Expositie Wim Otte Rotterdam Historisch Delfshaven - 20/10/2013

  […] Poolen en darten in Rotterdam zijn hierbij kernwoorden, maar ook het organiseren van een leuke stadswandeling in Delfshaven behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk mag lekker eten in Rotterdam hierbij niet ontbreken, de […]

Laat een Reactie Achter