Kinderen of vakantie: darten en poolen in Rotterdam

Leuk uitje tijdens de Vakantie: Poolen Rotterdam!

Kinderen en poolen of darten is dat mogelijk? Maar natuurlijk! Jong geleerd is oud gedaan. Poolcafé Delfshaven heeft speciaal ook voor kinderen (vanaf 6 jaar is al mogelijk!) alle mogelijkheden. Ruime openingstijden (7 dagen per week vanaf 12 uur), veel ervaring in omgang met kinderen (ieder jaar wordt bij Poolcafé Delfshaven het NK jeugd gehouden) en een mooie rustige locatie in Historisch Delfshaven Rotterdam. Voor de zomer van 2015 is er een hele leuke actie van de Rotterdampas in het Jeugdvakantiepaspoort.

kinderen-uitje-rotterdam-vakantie-poolen-darten

Een leuk uitje in Rotterdam met the kids?

Een gezellig uitje regulier of tijdens de vakantie met het hele gezin is heel gezellig bij Poolcafé Delfshaven. Voor de allerkleinste hebben we kleurplaten en viltstiften en willen de kinderen al poolen of darten en zijn ze nog iets te klein zijn hier speciale opstap kratten voor aanwezig!

Poolcafe Delfshaven Rotterdam

Special tijdens de herfstvakantie oktober 2014: De homemade Hawaï hamburger. Gezellig darten of poolen in Rotterdam en homemade hamburger eten. En speciaal voor de papa’s: Texels Skuumkoppe. 

poolen-rotterdam-hamburger-rotterdam-skuumkoppe

De homemade Hawaï hamburger, de beste van Rotterdam. Speciaal tijdens de herfstvakantie oktober 2014: Gezellig darten of poolen in Rotterdam voor de helft van de prijs bij een bestelling van een homemade Hawaï burger. Een gaaf vakantie-uitje in Rotterdam

Alle overige informatie:

De naam Poolcafe Delfshaven zegt veel over wat we te bieden hebben, maar niet alles. Uitgaan, stappen, lekker eten, drinken, loungen, (bedrijfs)-uitjes, poolen en darten zijn kernwoorden voor onze moderne en hippe uitgaansgelegenheid in Historisch Delfshaven, nabij Rotterdam centrum. 
Daarnaast zijn er gezellige en leuke zitjes, een terras, een eetgedeelte en een aparte ruim opgezette ruimte waar gerookt kan worden. Parkeren is gratis dagelijks na 18.00 uur en op zondag de gehele dag.

Poolcafé Delfshaven, onbegrensde mogelijkheden
Voor een lekkere maaltijd (alles vers, huisgemaakt uit eigen keuken), verschillende snacks en een zeer uitgebreide drankenkaart ben je bij Poolcafe Delfshaven ook aan het juiste adres. Voor meer info over ons eet- en drinkmenu, zie de pagina. Eten en drinken  
Onze keuken is zeven dagen per week geopend van 12.00 uur ’s middags tot middernacht.

Gezellig op stap in Historisch Delfshaven
Tevens zijn wij gespecialiseerd in de ontvangst van groepen welke een onvergetelijke avond willen meemaken. Groepen variërend tus de 4 en 100 personen zie voor meer informatie de volgende pagina:. Een uitje of op stap met een groep? 

Lekker ruim, gezellig en schoon!
Poolen kan op een van onze 11 ‘nine foot Buffalo Pro’ pooltafels. Deze pooltafels zijn voor zowel wedstrijdspelers als recreanten uitermate geschikt.
Naast 11 pooltafels hebben we 6 professionele dartbanen. Neem je eigen dartspijlen mee of maak gebruik van onze huispijlen, die achter de bar verkrijgbaar zijn.

Heerlijke bar, compleet met alle dranken
Door de ruime bar van 10 meter in het midden van de zaak, is er genoeg ruimte om op je gemak aan de bar plaats te nemen. Van daaruit heb je een goed zicht op het grote tv-scherm, waarop live sportwedstrijden worden vertoond. Aan onze grote leestafel, kun je onder het genot van bijvoorbeeld een kopje koffie rustig een krantje of een tijdschrift lezen.
Gezelligheid is het kernwoord bij Poolcafé Delfshaven

Extra faciliteiten:

Poolcafe Delfshaven is een rolstoelvriendelijke locatie. Afgezien van de rookruimte bevindt de gehele ruimte zich op de begane grond. De ingang is breed en makkelijk toegankelijk. Een invalidentoilet is aanwezig.

In het pand aan de Aelbrechtskolk hebben we een WIFI verbinding, waar gratis gebruik van gemaakt kan worden.

Voor rokers is er inpandig een zeer luxe rookruimte beschikbaar met loungebanken.

Het is mogelijk om te pinnen in Poolcafe Delfshaven.

Voor kinderen is er ook wat te beleven in Poolcafe Delfshaven. Kinderen vanaf 1.40 meter hebben de juiste lengte om te kunnen beginnen met poolen. Voor de echte kleintjes zijn er kleurplaten en potloden verkrijgbaar achter de bar en hebben we een speciale kinderstoel voor aan tafel.

Poolcafé Delfshaven op Facebook  
Telefonisch: 010 4257716
info@poolcafedelfshaven.nl

Warm weer, een heerlijk terras