Info, alles over Poolcafe Delfshaven in Rotterdam

Poolcafe Rotterdam

Poolcafe Delfshaven, Poolen Rotterdam zegt veel over wat we te bieden hebben, maar lang niet alles. Uitgaan, stappen, lekker eten, drinken, loungen, (bedrijfs)-uitjes, poolen, darten en rondleidingen in Historisch Delfshaven zijn kernwoorden voor onze moderne en hippe uitgaansgelegenheid in Historisch Delfshaven, nabij Rotterdam centrum.

Voor onze uitgebreide openingstijden klikt u hier, voor onze tarieven klikt u hier, voor de routebeschrijving klikt u hier.

poolcafe-rotterdam

Poolcafe Delfshaven beschikt over 11 professionele pooltafels waar heerlijk recreatief maar ook met wedstrijden op kan worden gespeeld. Poolcafe Delfshaven kent een zeer ruime opzet, een ruimte van 500 m2. Modern, gezellig, knus en lekker hip zijn kernwoorden voor onze moderne uitgaansgelegenheid.  Je wordt vriendelijk en persoonlijk ontvangen, we zorgen ervoor dat je een gezellige middag of avond beleeft! We zijn 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur ’s middags.

poolcafe-rotterdam

Ook voor lekker eten (alles vers, huisgemaakt uit eigen keuken), een zeer uitgebreid assortiment aan dranken maar ook een lekkere borrelhap ben je bij Poolcafé Delfshaven Rotterdam aan het juiste adres. Wij staan bijvoorbeeld bekend om de beste homemade hamburger van Rotterdam. Alle informatie over lekker eten en drinken tref je via onze pagina: Lekker eten in Delfshaven Rotterdam. Onze keuken is zeven dagen per week geopend van 12.00 uur ’s middags tot middernacht.

poolcafe-rotterdam

Poolcafe Delfshaven is naast Poolen in Rotterdam gespecialiseerd in de ontvangst van grote groepen. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje. Heb je iets te vieren met collega’s, familie of vrienden en wil je een leuk uitje organiseren in Rotterdam, informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Er zijn vele combinaties waarbij

poolcafe-rotterdam

Poolcafe Delfshaven Rotterdam is gevestigd aan de rand van het centrum van Rotterdam, in het mooie Historisch Delfshaven. Het gebouw waar Poolcafe Delfshaven in gevestigd is, behelst een oude machinefabriek uit de 18e eeuw. Van buiten is het gebouw in originele staat, van binnen zijn originele elementen in tact gebleven en zijn deze gecombineerd met moderne en frisse elementen zodat een gezellige en moderne uitgaansgelegenheid is gecreëerd. Plaatsen als het Westland, Barendrecht, Langsingerland, Ridderkerk, Vlaardingen en Maassluis liggen door de snelle uitvalswegen op een klein stukje rijden. En parkeren is dagelijks na 18.00 uur en op zondag de gehele dag gratis.

poolcafe-rotterdam

Bij Poolcafe Delfshaven kun je naast poolen in Rotterdam ook darten in Rotterdam. 7 professionele dartbanen met de modernste materialen. Leuk voor de fanatieke darter, maar ook voor wie gewoon gezellig op een middag of avond een pijltje wil gooien en wil genieten van zijn vrije tijd. Ben je wat fanatieker en wil je wedstrijden gooien, kijk dan even op onze speciale dartpagina. Het gebruik van de dartbanen is is gratis.

poolcafe-rotterdam

Door de ruime openingstijden van Poolcafe Delfshaven is het erg gezellig om een hapje te komen eten, dat kan dagelijks vanaf 12.00 uur voor de lunch. Er is ook een gezellig terras beschikbaar voor wanneer er buiten gegeten kan worden. Voor de rokers is een speciale inpandige luxe ruimte aanwezig.

poolcafe-rotterdam

Poolcafe Delfshaven, meer dan poolen in Rotterdam alleen heet u van harte welkom!

poolcafe-rotterdampoolcafe-rotterdampoolcafe-rotterdampoolcafe-rotterdampoolcafe-rotterdam

Contact

Poolcafé Delfshaven

Aelbrechtskolk 45B

3025 HB Rotterdam

Telefoon: 010-4257716 (dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 12.00 uur ’s middags)

info@poolcafedelfshaven.nl

Facebook pagina Poolcafé Delfshaven 

Facebook plaats pagina Poolcafé Delfshaven 

Twitter Poolcafé Delfshaven 

Poolcafé Delfshaven op Yelp 

uitgaan – stappen – poolen – rotterdam – noord – oost – West – centrum – zuid-holland – schiedam – Pool – eten – drinken – Rijnmond – Nederland – Schiedam – Lansingerland – Ridderkerk – Zoetermeer – Capelle aan den Ijssel – Live voetbal – poolcentrum – poulen – poelen