Eten Drinken

Uit eten in Rotterdam Delfshaven: huisgemaakt, lekker, vers en betaalbaar!

Eetcafé & Poolcafé Delfshaven: Gezellig en betaalbaar eten in Historisch Delfshaven, nabij Rotterdam centrum. Klik hier voor onze uitgebreide menukaart.

eten-Rotterdam-betaalbaar-historisch-Delfshaven

Lekker en betaalbaar uit eten in Rotterdam Historisch Delfshaven. Op het menu staat de beste homemade hamburger van Rotterdam in 12 varianten.

Het concept van onze keuken ziet er als volgt uit. Alles wat uit de keuken komt is smaakvol, dagvers en hygiënisch bereid. Met het oog op een gezellig dagje uit, mag het ontbreken van een lekker maar ook betaalbaar hapje eten niet ontbreken. De lunch en het diner variëren van heerlijke broodjes tot dagschotels, tot gerechten die uit de Amerikaanse keuken voortkomen, zoals een goede ‘homemade’ hamburger, spareribs of saté. Maandag tot en met zaterdag kan tot 21.45  uur eten besteld worden en op zondag tot 20.00 uur, gefrituurde snacks uitgezonderd. Onze keuken is geopend 7 dagen per week vanaf 12.00 uur ’s middags.

eten-rotterdam

Een hapje eten in Rotterdam kan gezellig met z’n tweeën met familie, vrienden of zelfs met een grote groep. Leuk combineerbaar met een gezellig uitje van het bedrijf of zomaar om even lekker met elkaar uit eten te gaan. Ben je op zoek naar een leuke plek om bijvoorbeeld je verjaardag te vieren en zoek je een geweldige sfeer, dan ben je bij Poolcafé Delfshaven aan het juiste adres.

eten-rotterdam

Eten in Rotterdam Delfshaven kan wanneer het weer het toelaat natuurlijk ook op een gezellig terras. Historisch Delfshaven is gemoedelijk en zo sfeervol. Neem gezellig plaats en kies iets lekkers uit van de menukaart.

eten-rotterdam

Uit eten in Rotterdam, wat een feestje. Onze hoofdspecialiteit is de homemade hamburger, geserveerd in vele variaties, 100% limousin rundvlees. De beste homemade hamburger van Rotterdam! Daarnaast serveren wij huisbereide spareribs en satéschotels. Wil je eens iets anders? Nieuw is de Popeyeburger. Een heerlijke burger met spinazie en een pittige pruimen chutney. We serveren deze burger voor een klein Rotterdams prijsje van € 8,80,-. Ook op vegetarisch gebied kennen wij vele varianten.

eten-rotterdam

Poolcafé Delfshaven heeft een ruim assortiment aan niet-alcoholhoudende en alcoholhoudende dranken te bieden. Aan de ruime bar is het mogelijk om plaats te nemen en te bestellen waar je zin in hebt. De prijzen variëren vanaf  €2,40  voor een koffie, €2,30  voor een biertje, €3,80  voor een glas wijn. We hebben ook een ruime keuze aan sterke drank. Op de tap hebben we als vast bier Hertog Jan. Daarnaast hebben we een wisseltap, die elk seizoen een ander bier schenkt. De speciaalbieren zullen gedurende het jaar regelmatig wisselen, afhankelijk van het seizoen.

eten-rotterdam

Om een lekker hapje te eten in Rotterdam, nabij het Centrum hoef je niet lastig te doen met parkeren. Rondom Historisch Delfshaven is een ruime mogelijkheid om te parkeren. Dat is dagelijks na 18.00 uur en op zondag zelfs de gehele dag gratis. Natuurlijk kun je ook lekker te voet komen om er even lekker uit te zijn of met het openbaar vervoer, alle informatie.

Op stap met een groep in Rotterdam?

Pool- en Eetcafé Delfshaven kent naast de mogelijkheid om een potje te poolen of te darten in Rotterdam een geïntegreerd restaurant gedeelte. Zo kun je rustig genieten van lekker eten, maar vooraf of achteraf ook genieten van iets actiefs.

eten-rotterdam

Kortom, een lekker en betaalbaar hapje eten in Rotterdam hoeft niet moeilijk te zijn. Wij nodigen u van harte uit om de lekkernijen op onze menukaart uit te proberen. Alle gerechten worden met zorg bereid. U bent van harte welkom!

eten-rotterdam

Poolcafé Delfshaven op Facebook 
Telefonisch: 010 4257716, dagelijks vanaf 12.00 uur. Voor reserveringen kunt u ons ook een mailbericht sturen.
Per mail: info@poolcafedelfshaven.nl