Darten

Darts – Darten in Rotterdam

Bij Poolcafé Delfshaven Rotterdam zijn 7 professionele en moderne dartbanen. 7 dagen per week ben je van harte welkom om gezellig en vrijblijvend een pijltje te komen gooien, zie hiervoor onze openingstijden. Je kunt je eigen dartpijlen meenemen. Wanneer je niet in het bezit bent van eigen pijlen kun je gebruik maken van onze huispijlen. Deze zijn achter de bar verkrijgbaar. Natuurlijk kijken we live op scherm naar alle belangrijke nationale & internationale dartwedstrijden.

Regelmatig organiseert Poolcafé Delfshaven toernooien en 501 en rankingstoernooien darts.

Naast darten kun je bij Poolcafé Delfshaven ook heel erg lekker eten, een potje poolbiljart spelen of genieten van een biertje op het terras. Tevens is er een grote luxe inpandige rokersruimte aanwezig voorzien van loungebanken. Natuurlijk wordt er buiten de rookruimte niet gerookt.

darten-rotterdam

Darten is een steeds groter en populairder wordende sport. Dit komt niet in de laatste plaats door de successen van bijvoorbeeld Michael van Gerwen (Wereldkampioen darts), Raymond van Barneveld of Co Stompé. Dartcafé’s staan vaak bekend als donderbruine kroegen. Dit is bij Poolcafé Delfshaven geenszins het geval. Een modern aangeklede locatie met knusse zitjes in een heel mooi stukje Rotterdam. Delfshaven is gevestigd onder de rook van het centrum van Rotterdam met plaatsen in de omgeving zoals Lansingerland, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel en Zoetermeer.

darten-rotterdam

Darten kan ook in combinatie met een leuk uitje, een verjaardag of een vrijgezellenfeest. Wij kunnen tussen de 4 en 150 personen ontvangen. Er zijn leuke arrangementen smaen te stellen in combinatie met een lekker hapje eten, zoals spareribs, een 100% limousin hamburger of een lekkere satéschotel. Alles huisbereid uit eigen keuken.

darten-rotterdam

Reserveren voor darten is in principe niet nodig, maar kan natuurlijk wel! Je kunt ons dagelijks telefonisch bereiken van 12.00 uur ’s middags tot 02.00 uur ’s nachts via: 010-4257716. Je kunt ons ook bereiken via mail: info@poolcafedelfshaven.nl

darten-rotterdam

darten-rotterdam

darten-rotterdam

darten-rotterdam

darten-rotterdam

Poolcafé Delfshaven

Aelbrechtskolk 45B

3025 HB Rotterdam

Telefoon: 010-4257716 (7 dagen per week vanaf 12.00 uur)

info@poolcafedelfshaven.nl

Facebook pagina Poolcafé Delfshaven 

Facebook plaats pagina Poolcafé Delfshaven 

Twitter Poolcafé Delfshaven 

Poolcafé Delfshaven op Yelp