Agenda

Eten, Drinken, Uitjes, Darten en Poolen in Rotterdam, de agenda!

De agenda van Poolcafé Delfshaven is veelzijdig maar ook heel simpel. 7 dagen per week eten, drinken, poolen, darten, uitjes en rondleidingen in Historisch Delfshaven Rotterdam.

Een overzichtje van de mogelijkheden (onder het hoofdkopje agenda treft u onze weekagenda en speciale evenementen en toernooien):

De naam Poolcafe Delfshaven zegt veel over wat we te bieden hebben, maar niet alles. Uitgaan, stappen, lekker eten, drinken, loungen, (bedrijfs)-uitjes, poolen, darten en rondleidingen in Historisch Delfshaven zijn kernwoorden voor onze moderne en hippe uitgaansgelegenheid in Historisch Delfshaven, nabij Rotterdam centrum. 
Daarnaast zijn er gezellige en leuke zitjes, een terras, een eetgedeelte en een aparte ruim opgezette ruimte waar gerookt kan worden. Parkeren is gratis dagelijks na 18.00 uur en op zondag de gehele dag.

agenda-Rotterdam-poolen-uitgaan

450 m2 gezelligheid!

Voor een lekkere maaltijd (alles vers, huisgemaakt uit eigen keuken), verschillende snacks en een zeer uitgebreide drankenkaart ben je bij Poolcafe Delfshaven ook aan het juiste adres. Voor meer info over ons eet- en drinkmenu, zie de pagina. Eten en drinken  
Onze keuken is zeven dagen per week geopend van 12.00 uur ’s middags tot middernacht.

agenda-Rotterdam-poolen-uitgaan

Op stap met een groep, je bent van harte welkom!

Tevens zijn wij gespecialiseerd in de ontvangst van groepen welke een onvergetelijke avond willen meemaken. Groepen variërend tus de 4 en 100 personen zie voor meer informatie de volgende pagina:. Een uitje of op stap met een groep? 

agenda-rotterdam-poolen
Poolen kan op een van onze 11 ‘nine foot Buffalo Pro’ pooltafels. Deze pooltafels zijn voor zowel wedstrijdspelers als recreanten uitermate geschikt.
Naast 11 pooltafels hebben we 6 professionele dartbanen. Neem je eigen dartspijlen mee of maak gebruik van onze huispijlen, die achter de bar verkrijgbaar zijn.

agenda-rotterdam-poolen
Door de ruime bar van 10 meter in het midden van de zaak, is er genoeg ruimte om op je gemak aan de bar plaats te nemen. Van daaruit heb je een goed zicht op het grote tv-scherm, waarop live sportwedstrijden worden vertoond. Aan onze grote leestafel, kun je onder het genot van bijvoorbeeld een kopje koffie rustig een krantje of een tijdschrift lezen.
agenda-rotterdam-poolen

Extra faciliteiten:

Poolcafe Delfshaven is een rolstoelvriendelijke locatie. Afgezien van de rookruimte bevindt de gehele ruimte zich op de begane grond. De ingang is breed en makkelijk toegankelijk. Een invalidentoilet is aanwezig.

In het pand aan de Aelbrechtskolk hebben we een WIFI verbinding, waar gratis gebruik van gemaakt kan worden.

Voor rokers is er inpandig een zeer luxe rookruimte beschikbaar met loungebanken.

Het is mogelijk om te pinnen in Poolcafe Delfshaven.

Voor kinderen is er ook wat te beleven in Poolcafe Delfshaven. Kinderen vanaf 1.40 meter hebben de juiste lengte om te kunnen beginnen met poolen. Voor de echte kleintjes zijn er kleurplaten en potloden verkrijgbaar achter de bar en hebben we een speciale kinderstoel voor aan tafel.

Poolcafé Delfshaven op Facebook  
Telefonisch: 010 4257716
info@poolcafedelfshaven.nl

agenda-rotterdam-poolen

Een heerlijk terrasje bij mooi weer!